Åpner Lillesand fysioterapi

I starten på august åpner Lillesand Fysioterapi som blir en del av tilbudet hos Lillesand Treningsstudio på Midtsand.

Bak etableringen står Stina Sundberg Solli som etter tre år i Spania flytter hjem for å jobbe.

Fra Spania til Midtsand

Når Stina nå etablerer egen praksis på Midtsand er hun på ett vis hjemme, selv om hun bor på Ranheim.

– Jeg tok utdanningen min i Nederland og var ferdig i 2014. Etterpå har jeg jobbet tre år i Spania, men nå var det på tide å komme seg hjemover, forteller Stina som er født og oppvokst i Smiskaret.

Å etablere fysioterapi på et treningsstudio mener Stina Sundberg Solli er perfekt.

– Her har jeg tilgang til treningssal, til ulike treningsapparater og her kan jeg følge opp klientene på en helt annen måte enn med vanlig «benkbehandling», forteller hun.

Positivt for studioet.

Øystein Lillesand og kona Sonja har drevet treningsstudio på Lillesand i snart 22 år. Sjefen sjøl er positiv.

– Dette er bare positivt for treningsstudioet. Det «flyter» jo litt over i hverandre det å trene og å få fysioterapi. Dette har jeg tro på, og i tillegg skal Stina jobbe som instruktør på treningsstudioet, så dette blir en bra tilvekst for oss, sier han.

Stina Sundberg Solli håper at hun får så mye å gjøre at det går an å drive som selvstendig fysioterapeut på Lillesand.

– Det er jo målet og jeg tror det skal gå bra. Her skal jeg ta i mot klienter fra hele spekteret, gammel som ung til behandling og forebygging. På sikt har jeg planer om formiddagstrim for seniorer og andre ting i samarbeid med treningsstudioet, forteller hun.

– Vi har ikke hatt et slikt tilbud eller samarbeid med fysioterapeut tidligere, men vi utfyller jo på mange måter hverandre og med Stina sin etablering her vil det bli et enda bedre tilbud til de som trener her, sier Øystein Lillesand.

Heldagsjobb

Nå er Stina Sundberg Solli spent før hun får kommet skikkelig i gang.

– Jeg skal jobbe noen dager til på LHL sitt behandlingssenter på Røros før jeg åpner 7.august.

– Senere i høst skal jeg ta litt flere kurs men kan allerede fra åpningsdagen tilby massasje, benkbehandling, treningsveiledning, selvsagt og tilrettelegging undervegs i en opptrening.

– Dette blir spennende og jeg gleder meg til å komme igang, sier en entusiastisk fysioterapeut, Stine Sundberg Solli, på Lillesand fysioterapi.

– Går det som vi håper blir jeg her på treningsstudioet på fulltid, det er målet, sier hun.