Livat Sommerfest på Sveian

Lørdag var det duket for fest i Solbakkan, nærmere bestemt Fota eller Sveian i Hommelvik.

Det var 5. gangen SKA-frika invitere til en hyggelig ettermiddag og kveld, og gården Sveian fyltes med folk og musikk. Omlag 300 hadde tatt turen, værmeldingen klaffet og det var en nydelig sommerkveld på Hommelvikhøgda.

SKA-frika stilte med varme griller, bord, benker og folk hadde med seg både mat og drikke. Det var underholdning fra to ulike scener inne i to sirkusteltet. Det var kiosksalg, med både kake, varme vafler, kaffe og brus. Det var topp stemning fra det hele starter klokken 17:00, og frem til klokken hadde slaget to timer etter midnatt.

Her kan du se våre bilder fra Sommerfesten 2017

(Stopp fremvisningen ved å holde pekeren over bildet)

[metaslider id=29214]

Sirkusscenen

Inne i hovedteltet, Sirkusscenen var det Deadline, bestående av vokalist Estela Andreetta, på trommer sitter Bård Einar Murbrekk, på gitar finner vi både Emil W. Pedersen og Daniel Stav og på bass, Marie Kleppe som åpnet det hele.

Etterpå var det det nyetablerte bandet Blackout med vokalist Pål André Weisethaunet, Elias Vinje på synth, Oliver Myrvang på trommer, Petter Holmquist Skei på bass og ikke minst SKA-frikas gamle gitarist, Øystein Teigseth Morken som overtok scenen.

Så kom Catching Cooper, Liv Ellen med band, Celine i tur og orden på scenen, før det klokken 21:45 var SKA-frika selv som entret scenen, da til stor jubel fra publikum.

Stavangerguttene i The Factory overtok scenen før Stjørdalingen Emsky bortimot løftet telttaket, med det som han selv beskriver som progresivhouse med et dryss av slagere og mainstream hits.

Klokken 00:45 var det klart for Ælgligan fra Meråker. Ti aktiv og meget livlig musikere, som spilte alt fra gammeldans til folkerock på både trekkspill, fele, fløyte, trommer og bass.

Blomsterscenen

I mellom konsertene inne i Sirkusteltet var det inne på Blomsterscenen mulighet til å høre både Hommelvikingen Kjersti Kveli og Estela Andreetta. I tillegg kunne man også få med seg SKA-frikas egne, Silje og Magnus inne på den mer intime Blomsterscenen.

——————————-

Bider: Rie Aagaard, Finn O. Fosmo, Hanne Bakken og Eva Lundemo

Tekst: Eva Lundemo