Stortingsvalget på Malviknytt

Det er Stortingsvalg mandag 11.september og valgkampen er allerede i gang både lokalt og landet over.

Malviknytt.no, nettavisen for Malvik, har nå invitert alle politikere i kommunestyret og de politiske partier i Malvik til å komme med ytringer, innspill, meninger og debattinnlegg i forkant av Stortingsvalget 2017.

– Ønsket er at partiene sender inn leserinnlegg, enten fra de lokale politikerne eller fra fylkeslagene, partikontorene, andre partikolleger som kan ha noe på hjertet før valget.

– Våre lesere og over 25.000 månedlige, unike brukere, er nok interessert i hva politikerne i Malvik mener inn mot valgdagen 11.september.

Flere undersøkelser viser at politikernes opptreden og engasjement i lokalavisene, er viktig for blant annet valgdeltagelse og folkets engasjement i demokratiet.

Derfor stiller Malviknytt.no spalteplass til disposisjon for alle politiske parti og politikere i Malvik og fra valglistene i fylket.

Når bredt ut 

Vi samarbeider med Trondheimsnytt.no og Rørosnytt.no om å dekke den Sør-Trønderske valgkampen så godt vi kan, og ønsker derfor innspill om stort og smått, fra hele fylket og fra alle partier.

Leserinnlegg vil bli publisert fortløpende, under forutsetning av at innholdet er i tråd med Norsk lov og etisk forsvarlig.

Skulle det være tvil vil avsender bli kontaktet av Redaktøren. Alle partier og politikere er velkomne med bidrag.

Alle er velkommen til å sende inn sine leserinnlegg her.

FAKTA om Malviknytt.no

Uavhengig lokalavis 

Malviknytt.no er en politisk og økonomisk uavhengig lokalavis som ikke mottar økonomisk statsstøtte eller noen form for kommunal støtte. Malviknytt.no er nettavisen for hele Malvik kommune. Malviknytt.no ønsker å speile det som skjer i Malvik slik det er, ikke vakrere enn det er og ikke styggere enn det er. Alltid så nøyaktig som vi kan, og aldri ondsinnet. 

Malviknytt.no følger Vær Varsom- og Redaktørplakaten. Ansvarlig Redaktør står etisk og rettslig ansvarlig for alt redigert innhold i Malviknytt.no. Dersom noen reagerer på innhold som er publisert, oppfordres de til å ta kontakt med ansvarlig Redaktør.

Godt valg!

Med vennlig hilsen

Finn O. Fosmo

Redaktør

Tlf 941 88 305