Pokémon Go – 1 år

I dag, 16 juli, er det akkurat et år siden «Pokémon Go» ble lansert i Norge.

Sommerens store hit i fjor, sendte mye folk rundt om i Malvik, på jakt etter monstre og digitale baller å fange dem med. Malviknytt hadde flere saker om fenomenet som også skapte stor debatt.
Det var ikke bare i Malvik og i Norge dette populære spillet ble lansert. Spillet ble rask populært også i land som, Østeriket, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estonia, Finland, Hellas, Grønland, Ungarn, Island, Irland, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Romania, Sveits, Sverige, Slovakia og Slovenia.
I starten var det veldig lite Poké-stopp i Malvik. Malviknytt skrev i fjor sommer en sak om at det var hele 16 Poké-stopper her i kommunen. I tillegg kom det inn tips til redaksjonen om ytterligere 3, og nå sommeren etter, har det kommet enda flere nye Poké-stopp.
For å se hvilke Poké-stopp som er nye, kan man se etter en blå runding rundt de nye Poké-stopp. Men, om du ikke orker å se etter, så har Malviknytt tatt turen for deg, og her er en liste her med de nye Poké-stoppene i Hommelvik.
  • Hommelvik kirke
  • Cafè Rampa
  • Malvik kommune infoboard
  • Jakobsli museum
  • Bruket kulturhus
  • Johan Nygaardsvold Museum
  • Public Bbq Spot
  • Brokarene Gamle Hommelvik Bru
  • Øya
  • Klubbhuset
[metaslider id=29005]
For å feire et år med Pokémon Go og den nye oppdateringen, kan vi vel avsløre et lite triks.
Special items er skikkelig vanskelig å få tak i, men det finnes en måte som nesten sikrer deg at du får en special item. I tillegg er den måten vi nå skal avsløre, også veldig enkel.
Det er jo noe som heter 7 days streak. Sånn at hvis du snurrer en Poké-stopp minst en gang per dag i syv dager så får du 7 days streak bonus. Da kan man få 2000 xp, Poké-stopp’s og litt forskjellig, men det man får veldig ofte også Special items der.

Og husk ; You gotta catch `em all!

Her kan du se Poké-stoppene Malviknytt publiserte i fjor sommer:
[metaslider id=29027]
Tekst og bilder: Rie Aagaard
Har du tips om flere, send det til redaksjonen i Malviknytt.no, på e-post: redaksjonen@malviknytt.no.