Planlegger utstillingssenter på Sveberg

Etter flere år på tradisjonelle varemesser og markeder satser nå Bjørn Berger på og få med seg enda flere bedrifter til MalvikSenter og en fast utstilling der.

– Det er en ide som har modnet i takt med de erfaringer en har gjort seg etter mange år på messer og markeder, hvor det er opp og demontering av utstillinger og intens jobbing over begrensede perioder.

– Etter snart tre år her på MalvikSenter er trenden at kundene på våre produkter gjerne vil ta seg god tid og se på produktet flere ganger før de bestemmer seg. Det går ikke på en varemesse som varer i noen få dager, forteller Bjørn Berger.

Han driver for det meste med salg av grillhytter, sauna og diverse småhus og har siden i mai delt lokaler med bedriften Exas som driver med eksteriør-produkter som hagestuer og lysthus.

– Dette har vist seg å være en god miks. Vi har fått et bredere vareutvalg med mange spennende produkter som er utstilt og vi ser at det kommer mange nye kunder til senteret fra hele Midt-Norge.

Utvidelsesplaner

Nå jobber Bjørn Berger med og få dratt flere aktører til MalvikSenter.

– Vi ligger jo midt i Trøndelag med overkommelige kjøreavstander for de fleste og kan tilby en åpen og betjent utstilling seks dager i uken, forteller han.

– Jeg er overbevist om at de tradisjonelle messene holder på å flate ut når det gjelder antall utstillere og at en mer fast lokalitet vil bli mer og mer aktuelt, sier Bjørn Berger.

– Målet er å få inn flere utstillere som ønsker å promotere sine produkter på fast basis og det til en gunstig pris i forhold til noen få dager på en messe.

De opplever allerede at det kommer mange tilreisende fra hele Midt-Norge for å se på utstillingen ved MalvikSenter.

– Jeg tror at et betjent regionalt utstillingssenter her på senteret vil generere besøkende fra langt utenom den lokale kundegruppen, noe som vi ser tendensen til allerede, sier Bjørn Berger.

Her kan du se litt fra utstillingen på MalvikSenter:

[metaslider id=28826]