Sykler Hommelvik – Støren

Malvikingen Tor Olav har CP, men er sprekere enn de fleste. Nå sykler han en etappe av Sommertoget.

Sammen med en gjeng tillitsvalgte har Tor Olav Langjord bestemt seg for å sykle fra Hommelvik mens NRK Sommeråpent sender derfra tirsdag 4. juli. Turen går til Støren hvor de spreke syklistene står klare til å ta i mot Sommertoget dagen etter, skriver LO Stat i en pressemelding.

Ordfører Ingrid Aune hiver seg også med på sykkelturen, står det i pressemeldingen.

Dette er likevel ikke Tor Olavs største bragd, i 2015 syklet han styrkeprøven Trondheim – Oslo på en respektabel tid.

LO Stat vil sammen med Norsk Jernbaneforbund og Norsk Lokomotivmannsforbund markere jernbanen under folkefesten i Hommelvik tirsdag, og syklingen er en aktivitet i sammenheng med dette, skriver LO Stat i pressemeldingen.

Nortura har påtatt seg å mette både sultne møtedeltakere og andre grillmatelskere denne dagen. De utfordrer en av sine lærlinger som under kyndig veiledning skal lære å skjære lam, for så å servere det ferdig grillet. Alt foregår ved Bruket kulturhus i Hommelvik tirsdag 4.juli, heter det i pressemeldingen.