Banens beste

Onsdag var det toppserieoppgjør på Ørn Arena, mellom Trondheims Ørn og Røa og Kristine var banenes beste.

Det var nydelig vær og omlag  35o tilskuere hadde gleden av å se Trondheims Ørn-keeper, Kristine Nøstmo spille en god kamp og bli kåret til banenes beste spiller.

– Det er veldig artig å bli kåret til banens beste spiller. Vi i Trondheims Ørn jobber for hverandre, så det å få til noen gode redninger og noen farlige utspill er bare gull verdt. Der viktigste for meg er å vær offensiv og stabil, noe jeg syntes virkelig har kommet seg i år, fortalte Kristine til Malviknytt rett etter kampen.

En jevn og tøff kamp

Kristine sto som vanlig i mål for Trondheims Ørn, og rett etter at klokken viste ett minutt spilletid hadde Kristine sin første redning.

I følge Trondheims Ørn var tempoet i kampen høyt, og det ble trykket godt til i duellene fra begge lag. Hverken Trondheims Ørn eller Røa fikk etablert noe nevneverdig trykk over en lengre periode, men hadde hver sine minutter hvor motstanderen ble trykket bakover på banen.

Nærmest scoring de første 45 var Therese Åsland og Røa, for venstrevingen tvang frem nok en kjemperedning fra Kristine da hun dro seg inn i banen og sendte ballen mot det lengste hjørnet. Trondheims Ørn-keeperen, Kristine reagerte kjapt og strakk seg så lang hun er, og fikk slått ballen ut til hjørnespark.

– Det var en jevn og tøff kamp. Røa hadde en del sjanser i 1. omgang som virkelig kunne gitt en brå start, men vi tok oss inn og fightet skikkelig. Det var en veldig krigekamp, men vi er farlig fremover til tider bare synd vi ikke klare å få mer ut av det. Vi sliter litt med timing og råskap på siste del, så det er der vi må jobbe fremover. Men en veldig god kamp av alle. Det «trøkkes» til i dueller og der har vi virkelig tatt et steg videre i de siste kampene. Synd med Avaldsnes kampen kor vi virkelig hadde fortjent poeng. Synd med kampen i dag også, for vi har virkelig trengt poeng. Men vi er i et godt driv, så vi må bare jobbe hardt inn mot siste seriekamp på søndag før ferie, fortalte Kristine.

Det endte uten mål i den ellevte serierunden mellom Trondheims Ørn og Røa. Trondheims Ørn er nå på en åttendeplass etter halvspilt serie, med fire poeng ned til Kolbotn på plassen bak, og to poeng opp til Vålerenga på syvendeplass.