Et herlig og energisk UKM-publikum

The Simchips, bestående av Rie Aagaard (13 år) og Emma Langøren (13 år) har i dagene 21. til 25. juni deltatt på Landsfestivalen i regi av UKM.

Rie synger og spiller piano, mens Emma danser til sangen. Rie har laget sin egen versjon av sangen «Alle snakker sant» av Siri Nilsen og Emma har koreografert dansen helt selv.

Foto: UKM media / Felix Falck-Næss

Alle snakker sant

Torsdag kveld deltok jentene med sitt nummer «Alle snakker sant».

– Konserten gikk veldig bra, faktisk bedre gjennomført enn noen gang før. Jeg startet med å dedikere innslaget til de nye UKM vennene mine, og sa at publikum burde gi de en stor applaus. Det gjorde de. Har aldri før opplevd et så herlig og energisk publikum før, forteller Rie til Malviknytt.

Dedikerte sangen

Rie synger og spiller piano, mens Emma danser til sangen. Rie har laget sin egen versjon av sangen «Alle snakker sant» av Siri Nilsen og Emma har koreografert dansen helt selv.

Torsdag kveld deltok jentene med sitt nummer «Alle snakker sant».

– Konserten gikk veldig bra, faktisk bedre gjennomført enn noen gang før. Jeg startet med å dedikere innslaget til de nye UKM vennene mine, og sa at publikum burde gi de en stor applaus. Det gjorde de. Har aldri før opplevd et så herlig og energisk publikum før, forteller Rie til Malviknytt.

Danset med skadd fot

Under fremføringen av nummeret skadet dessverre Emma foten og måtte på legevakten etter at de hadde gått av scenen.

– Jeg viklet foten innover på slutten av dansen. Jeg fikk til å danse ferdig, men måtte på legevakten rett etterpå. Der fikk jeg vite at foten dessverre var kraftig forstuet. Men jeg fikk god hjelp og de jeg reiser sammen med er veldig flinke til å ta vare på meg. Jeg fikk ikke være med på alt som jeg hadde planlagt på Landsfestivalen. Men, jeg har blant annet danset i sirkustelt. Jeg har vært med på Flashneon blenden, og det er derfor jeg har maling i ansiktet på bildet. Jeg er veldig glad for at jeg fikk gjennomført dansen før jeg måtte på legevakten, for dansing er jo det jeg elsker, forteller Emma til Malviknytt.

Foto: Privat

– Det var veldig synd at Emma skadet seg på slutten av dansen. Heldigvis greide hun seg igjennom resten av sangen før hun dro avgårde til legevakten, og det går heldigvis bra med henne. Til tross for skaden, er vi begge enige at dette er noe av deg beste vi har opplevd, legger Rie til.

Foto: UKM media / Felix Falck-Næss

Fremhevet bilde: UKM media / Felix Falck-Næss