Trenger flere barn til Opera

Til urpremieren på operaen Forbudsrepublikken som har premiere på Mostadmark jernverk 7.juli, trenger arrangøren flere barn som statister.

– Så langt har vi bare to, og vi skulle gjerne hatt flere. De skal ikke synge, bare være statister, sier Ingrid Nyhus som er produksjonsansvarlig for operaen.

– Tror det kan bli både artig og spennende for de som liker slikt, alder kan være alt fra 4-14 år og det kan godt være gutter og jenter, forteller Ingrid.

– Audition er ikke nødvendig, de som er interessert kan kontakte meg via Opera Jernverkets Facebook-side. (Klikk her)

– De skal leke og ha det artig og race rundt, men de skal også være stille og lydige, så det blir varierte oppgaver med litt av hvert å gjøre, forteller Ingrid Nyhus.

Urpremiere

Forbudsrepublikken er en historie om et samfunn som holder på å bli for stramt. Det er en amoralsk barokkopera i tre akter, skrevet for kor og 5 hovedroller.

I tillegg er det et klassisk kjærlighetsdrama lagt til en brun bar, hvor den løsslupne livsnyteren Prins Mild kjemper for sin kjærlighet til den fagre Dunhilde. Dunhildes far, den mektige forbudskansler Nicorette, tåler ikke synd og svake mennesker.

Han prøver med alle midler å forhindre sin datter i å falle for prinsens lidderlighet og moralske forfall.

Operaen Forbudsrepublikken er skrevet av av Jon M. Skogstad og Håkon M. E. Sundaune. Regi Eli Sørensen.

Her kan du se en video av Solvi Skogstad i rollen som Dunhilde synge sin kjærlighetserklæring til prinsen, Prins Mild.