SKA-frika slipper ny EP

SKA-frika har gleden av å presentere den nye EP-en «Vi spring av sted».


SKA-frika skriver i pressemeldingen at de gjennom flere år har jobbet seg fram som en solid liveartist. Fra å være en gjeng på musikklinja til å bli voksne musikere har de opparbeidet seg et bredt repertoar og et energisk sceneshow. Bandet mener selv de gikk gjennom et spennende vokalistbytte høsten 2016, og skriver at dette er Ellen Sofies første utgivelse med bandet.

Fem låter
SKA-frika har våren 2017 spilt inn fem låter i Sørgården studio på Ler. Resultatet av dette ble EP-en «Vi spring av sted» som slippes fredag 16. juni. EP-en markerer en ny start for SKAfrika,
med flere nye bandmedlemmer og nye låtskrivere. Med ny vokalist har musikken fått en helt ny glød, og dette er det beste du har hørt fra SKA-frika hittil.
Låta «Første blikk» ble sluppet som singel i mai, og den skiller seg ut ved at den er en kjærlighetsballade. Resten av EP-en bærer preg av bl.a. hurtighet, liv og masse energi. Sjangermessig serveres det både pop, rock, ska og reggae, lett krydret med litt punk og jazz, skriver SKA-frika i en pressemelding som avsluttes med at musikken gjerne bør nytes på en varm sommerkveld.

Skjermbilde – Ska-frika, cover «Vi spring av sted»

Ska-frika består av:

  • Ellen Sofie Steen – Vokal
  • Magnus Munkeby Forbord – Gitar
  • Nina Bendiksen – Bass
  • Even Brobak – Synth
  • Silje Sagmyr Werness – Trombone
  • Vegard Hauknes Hasfjord – AltSax
  • Lars Emil Haugen – BarySax
  • Ola Volden Lauvås – Trompet
  • Magnus Teigseth Morken – Trommer

Den nye EP-en «Vi spring av sted», slippes fredag 16. juni. En EP er en musikalske plateutgivelser som er for korte til å kvalifisere som musikkalbum, og for lange til å kvalifisere som en single. EP er forkortelsen for Extended play.

Hør smakebit fra den nye låta her. (Facebook)