Åtte egenskrevne låter

Estela Andretta har sluppet en EP med hele åtte egenskrevet sanger.

En EP er en musikalske plateutgivelser som er for korte til å kvalifisere som musikkalbum, og for lange til å kvalifisere som en single. EP er forkortelsen for Extended play og Estella har lagt denne ut på SoundCloud. Der kan man høre Estella sine egenskrevene sanger som Out Of The Blue, Changes, Rumors, Infatuation, One More Stereotypical Heartbreak Song, Delusioned Love, Dreaming og Uncomfortable.

– EP en liten samling av låter, som gjerne kommer før et ordentlig album. EP’n min handler om kjærlighet, kjærlighetssorg venner, stress og alt det jeg har lært i løpet av de siste månedene, forteller en ærlig Estela til Malviknytt.

Her kan du høre alle låtene på EP’n

I regi av Kulturskolen

Musikken er spilt inn under regi av Kulturskolen, og Estella har fått god hjelp av blant annet Trude Bekkavik som jobber ved Kulturskolen.
– Alt ble tatt opp i studio på Kulturskolen, etter at jeg viste stor interesse for mine egenskrevne sanger på UKM i Malvik i år. Har fått hjelp at Trude og Hans Jacob til å lage alt, men musikken er 100% laget av meg. Nå vil jeg gjerne at så mange som mulig hører på EP’n som ligger på SoundCloud, forteller Estela.
– Vi har brukt tid på kulturskoletimer til kreative prosesser. Estela skriver mange tekster og melodier på egen hånd. Dette er en av grenene innenfor sang/gitarundervisning vi har, og da med mulighet for innspilling i slutten av prosessen. Det kreves mye arbeid, men det er jo alltid moro når det er ferdig, nå er en EP klar og jeg vil gratulere Estela så mye med det, skrive Trude Bekkavik i en kommentar til Malviknytt.

Les også portrettet av Estela Andretta  «Ting må ikke være svart/hvitt»