Sambygding og rival

Onsdag var det klart for en blå/gul duell når erkerivalene Ranheim og Strindheim junior herrer møttes på EXTRA Arena på Ranheim.

For Ranheim TF, i blå trøye nummer 34, spiller Jørgen Kjøsnes Valleraunet og for Strindheim TF, i gul trøye nummer 24, spiller Nils Gunnar Barstad Eggen – begge to fra Hommelvik.

I 1. omgang var mange dueller, det hadde vært flere sjanser for begge lag men omgangen endte 0-0. I det 3. minuttet etter pause ble det scoret, og Ranheim ledert 1-0. Like etter scoret Ranheim nok en gang og det sto 2-0 til Ranheim. Strindheim svarte på tiltale og fra 25 meter ble det 2-1. På en corner sto Jørgen Kjøsnes Valleraunet fra Hommelvik klar i det bakre rommet og fikk ballen i mål til 3-1. Siste scoring kom på overtid da Ranheim fikk straffe og kampen endte 4-1 og klar seier til Ranheim.

Etter kampen

Etter kampen hadde vi avtale om å møte både Jørgen og Nils Gunnar, for å slå av en prat og få tatt bilder. Dessverre ble nok tapet vel tungt for Hommelvikingen i gul trøye og han valgte derfor å gå rett i garderoben etter kampen.

Jørgen derimot var meget godt fornøyd med seier 4-1 og både egen prestasjon og ikke minst scoring.

– Det var en svært spennende kamp som ble jevnspilt hele veien. Dette var kanskje en av mine beste kamper hittil i år. Jeg var innvolvert mye i spillet og fikk også i tillegg scoret et mål. Det var en jevn kamp som vaiet mye fram og tilbake, spesielt i første omgangen. I andre omgangen fikk vi ett tidlig mål, som bidro til at vi i Ranheim styrte det meste av resten av kampen, fortalte Jørgen Kjøsnes Valleraunet til Malviknytt.

Bildene under er da corner blir tatt og Jørgen scoret. Jørgen Kjøsnes Valleraunet er nummer 34, og er forholdsvis lett å kjenne igjen, med sine rosa fotballesko.

Etter at de sterkeste følelsene rundt kampen hadde lagt seg, fikk Malviknytt en kommentar via melding fra Nils Gunnar.

– Syntes det var en jevn første omgang med mye duellspill. I 2. omgangen ble vi på Strindheim presset i senk, og tapte dueller. Dette førte til at de fikk sjanser og mål. I tillegg klarte vi ikke å omsette de sjangsene vi hadde. Dermed kom Ranheim sterkest ut, skrev Nils Gunnar Barstad Eggen.