Sommerkonsert med Cappella

Koret Cappella kan i år markere at det er gått femten år siden oppstarten.

Det har gått femten år siden en gjeng sangglade venner i Mostadmark starta sangkoret Cappella. Navnet tok de dels fordi de øvde i Mostadmark kapell og for at de sang a capella.

I jubileumsåret skal de holde flere konserter, og en av dem er sommerkonserten på Cafe Rampa fredag 9.juni.

– Da byr vi på gjenhør med sanger fra alle disse årene i et program som vil gå over to akter, forteller lederen i koret Anne-Brit Haugen Østerås.

Gode krefter

Korjubilanten kan skilte med mange og varierte konsertbragder de siste femten årene. Anne-Brit Haugen Østerås er stolt over alle de gode kreftene koret har i egne rekker.

– Koret består nå av i overkant av 30 medlemmer og alle er superflinke folk. Vi har så mange gode krefter i koret at både solistene og bandet under fredagens konsert er hentet fra korets egne rekker.

– På programmet står mye av det vi har gjort i løpet av disse femten årene, med innslag hentet fra «Utvandrarna», Musikalkvelden vår og opreaoppsetninga vi gjorde sammen med Sør-Trøndelag orkesterforening for å nevne noe, forteller kor-lederen.

Til å lede programmet stiller Rakel Sivertsen opp, slik hun gjorde det da Cappela rundet 10 år.

– Rakel har også fått med seg sin makker i «Kvitter fra Knotten» så her blir det noe for enhver smak, forteller Anne-Brit Haugen Østerås.

Når Malviknytt stikker innom Cafe Rampa på øvelsen en liten uke før konserten, er det tempo, takt og rytme som dirigenten Marit Gjeset terper på.

Jubileumskonsert i Bruket

Etter sommerkonserten og sommerferie har jubilanten har planer om å feire seg selv med enda en konserter for sitt publikum i løpet av året.

– Søndag 29.oktober planlegger vi en større jubileumskonsert i Bruket kulturhus, men her har vi ikke alle detaljene på plass ennå, så vi får komme tilbake til det etter sommeren.

– Nå oppfordrer vi folk til å komme på sommerkonserten vår som har vært ett årvisst innslag på Cafe Rampa med god sang og musikk i en årrekke.

Dørene på Cafe Rampa åpner klokken 18:00 og konserten starter 19:30