Kulturell sommerfest

Malvik kulturskole og virksomhet kultur i Malvik kommune inviterer tirsdag ettermiddag til sommerfest på Midtsandtangen.

Der har hele virksomhet kultur aliert seg med alle sine avdelinger i tillegg til Hommelvik juniorkorps og Vikhamar og Saksvik skolekorps.

– I år slår vi på stortromma og inviterer til Sommerfest for hele virksomhet kultur. Sommerfesten markerer avslutningen av kulturskoleåret, og samtidig åpning av SommerBiblioteket, SommerLes-kampanjen og påmeldinga til SommerMalvik, skriver kulturskolerektor Gunnhild Breireim i en pressemelding.

– I tillegg til kulturskolen vil Malvik Bibliotek, Ungdomshusene, Globus, Mandagsklubben, UKM, Hommelvik Juniorkorps, Vikhammer og Saksvik skolekorps bidra, heter det.

Mye på programmet

Værmeldinga for ettermiddagen er også lovende og fra programmet kan vi røpe ulike aktiviteter.

Det hele starter klokken 17.00 med grilling, hvor kulturkontoret stiller med varme griller, og man kan ta med grillmat selv.

På Cafe Pæra blir det åpning av barnekunstutstilling og Sommerbiblioteket. Kunstnerisk innslag v/kulturskolen.

Så spille korpsene opp før det blir underholdning fra scenen ved Ly og Le.

Boblefotball

Fra klokken 19.00 er det ulike aktiviteter, hvor blant andre ungdomshusene inviterer på «Boblefotball»
Hommelvik ungdomshus tilbyr gratis buss for dere på ungdomshuset og Globusen.

Bussen går fra Rampa kl. 16.36 med retur kl 19.35 eller 20. 35. Møt opp på Rampa og ungdomshuset betaler billetten, heter det i en medling fra ungdomshuset.