Korpsene fikk 20.000

Sparebank 1 SMN har delt ut gavemidler til totalt 109 korps i Trøndelag og på Nordvestlandet.

For Malvik sin del gjelder dette Hommelvik Juniorkorps og Malvik Musikkorps som begge får 10.000,- kroner hver fra banken.

Kom godt med

– Dette kom godt med og vi er glade for at vår søknad har blitt tilgodesett med 10.000,- kroner sier Agnes Omenås i Hommelvik juniorkorps.

– Midlene er brukt til innkjøp av nye uniformer som ble tatt i bruk på 17.mai, noe som var stor stas for liten og stor.

SpareBank 1 SMN har lange tradisjoner for å dele av sitt overskudd med samfunnet og de er nå i gang med å fordele midler til andre gode formål utover korps.  Flere vil i disse dager få positiv tilbakemelding på sine søknader om støtte.

Les også: Historisk korpskveld

Seminar ga suksess

– Vi i Malvik musikkorps fikk midlene til dekning av utgifter i forbindelse med et seminar med profesjonelle instruktører i mars i år. Seminaret foregikk forøvrig i Bruket kulturhus. Korpset hadde behov for å bli enda bedre samspilt, og seminaret var spesielt viktig i forberedelsene til NM.
Resultatet i NM tyder jo også på at dette var et godt tiltak, sier Arne Rinnan, leder i Malvik Musikkorps.
– Til sommeren skal korpset på turne til Oslo, der spiller vi konserter lørdag 17. og søndag 18. juni. Alle som er på tur til Oslo den helga, er hjertelig velkommen til å blande seg med et forhåpentlig tallrikt publikum.
– Og til høsten blir det nytt seminar første helga i september og vi har invitert blant andre Hommelvik musikkorps til korpstreff på Vikhammer 1. Oktober, forteller Arne Rinnan.