Souldynamitt

Soulsister arrangerte en flott utstilling, og hadde en helt forrykende konsert i Bruket kulturhus, torsdag 18. mai.

Kvinnekunst på Bruket

Klokken 18:00 var det duket for åpning av utstillingen og det var god stemning inne på Saga, hvor det var satt opp til kunstutstillingen «Kvinnekunst på Bruket». Her var det ulike kunstnere og ulike utryksmåter som var utstilt av kunstnerne Heidi Ruud, Adine Gjevik Hagen, Anne Margrete Sjøflot, Brit Ragna Renanger og Marit Hermstad.

Kunstnerne kunne godt være stolte, da de viste frem kunsten de hadde jobbet med, og her er noen bilder fra konserten og kunstutstillingen:

Soulspekket balsam for ørene

Klokken 21:00 var det klart for det Soulsister selv hadde beskrevet, som en spektakulær musikalsk reise inn i soulmusikkens verden. Det var på forhånd annonsert med en aften, med glam, glitter og soulspekket balsam for ørene.

Fv. Kristin Sjöberg, Bente Smaavik Borge, Chelsea Michelle Wold og Trude Bekkavik.

Souldynamitt

Det var god og munter stemning under hele konserten, og artistene Kristin Sjöberg, Bente Smaavik Borge, Chelsea Michelle Wold og Trude Bekkavik hadde god kontakt med publikum, og publikum sang ofte med på de mange kjente sangene.

Den «bakre rekken» av Soulsister består av Astrid Marie Solli på bass, Tora Dahle Aagård på gitar, Una Leijenaar på keyboard og Thomas Brodahl på trommer. Sammen skapte disse 8 ren souldynamitt. Soulsister tok oss, rett og slett med på en reise gjennom musikken, mens de samtidig hadde med en hel del humor og fikk publikum både til å le og leve seg inn i musikken.

[metaslider id=25209]

Tekst og foto: Petter Schjetne Bakken (Elev i arbeidsuke)