Inviterer på kanapéer og minikonsert

Malviknytt har tidligere skrevet om Lene Støkkan ved Hud og Fotklinikken på Saksvik, der hun fortalte at det lønner seg å gi det lille ekstra.

Lene Støkkan har drevet salongen siden 2007 og i slutten av september 2016 ble hun kåret til Årets hudpleier.

Utvider etter 10 år

Etter 10 år i lokalene, er det nå på tide og utvide antall m² og hun invitere derfor til åpningsfest og innvielse av nytt lokale, lørdag 20. mai. I det man kommer inn døren vil man umiddelbart oppleve at lokalet er blitt større, da deler av veggen er blitt erstattet med glass og innsyn til rommet der man kan få sine utført manikyr.

Begynner å bli trangt

Det begynte å bli trangt i de gamle lokalene. I tillegg til hud- og fotterapeut Lene Støkkan, jobber Line Risan Bakke med vippeextensions og negledesign, Gry Hagen jobber som Negl designer på deltid og Arthur O. Rørset tilbyr kosmetiske dermatologi.

Lene Støkkan og Line Risan Bakke.

– Det har vært behov for større lokaler en stund, og endelig er det klart. Vi går nå fra om lag 50 m² til 100 m² og dette vil vi feire. Det vil bli bedre både for våre kunder og oss som jobber her, fortalte Lene Støkkan da Malviknytt tok turen innom.

Lene tok utdanningen sin ved International School of Beauty Therapy i Cheshire, England alt i august 2000.  Ved eksamen fra denne skolen, ble hun sertifisert både fra Cidesco, Cibtac og Itec. Året før hadde hun gått på et annet hudpleieakademi, da i Manchester.

– Salongen går bra, og vi har mye å gjøre. Nå gleder vi oss veldig til å feire den offisielle åpningen av nye lokaler. De nye lokalene inneholder to ekstra behandlingsrom, et neglerom, et kjøkken og et vaskerom. Vi dobler faktisk arealet, og får nå omlag 100 m² salong, forteller Lene Støkkan.

Lene viser Malviknytt et av de nye behandlingsrommene.

Kanapéer og minikonsert

Lørdag er det altså klart for åpning, og dette gjøres med både kanapéer, kaker, minikonsert og drill.

– Dette må vi feire, og vi slår på stortrommen. Vi serverer kanapéer og kake. Salongen bugner av gode tilbud, og en av våre leverandører har tatt imot timebestillinger og vil være til stede med makeupartist, for å kunne gi veiledning i makeup. I tillegg kommer det drillpiker fra Saksvik og Vikhammer skolekorps, og klokken 12:00 er det klart for en minikonsert med Bente Smaavik Borge, Jan E. Holberg og Arild Følstad, forteller Lene Støkkan.

Kosmetiske dermatologi på låven

Arthur O. Rørset

Arthur O. Rørset er Høgskoleutdannet Kosmetisk Dermatologisk sykepleier og spesialiserer seg inne dermatologisk og kosmetisk hudpleie. Han er utdannet av Injeksjonsspesialister, Plastiske kirurger og Hudleger.

Arthur har over 10 års erfaring som sykepleier og har de siste årene jobbet ved Thoraxkirurgisk sengepost på St Olav. Han er sertifisert botox behandler og utfører også behandlinger som hudforbedring, rynkebehandling, dypt virkende fuktbehandling og han tilbyr behandlinger for bedring av svetteproblematikk, tanngnissing/anspent kjeve, migrene og hodepine.

– Jeg utfører alltid en konsultasjon før vi begynner en behandling. Der avdekker vi eventuelle kontraindikasjoner og går igjennom alle eventuelle komplikasjoner forbundet med våre behandlinger. Hos meg er kunden i fokus og kunden er i fokus. At kunden føler trygghet og velvære betyr mye for meg, forteller Arthur O. Rørset.