Sjeldent og litt sært

Klart for en ny sesong med bilbingo.

Hommelvik Langrenn starter søndag 28. mai opp en ny sesong med bilbingo på Jervskogen skisenter i Hommelvik.

Dette forteller de i en pressemelding de har sendt lokale media.

– Hommelvik Ski har nå arrangert bilbingo siden 1985. Dette er bingo hvor spillerne sitter i egne biler og spiller bingo, mens tallene blir lest opp over høyttaleranlegget. De som får bingo tuter med bilhornet, skriver Eva Waagan Øksnes, leder bilbingo, Hommelvik langrenn

– Dette er etter hvert blitt så sjeldent at det må oppleves. Det er en spent og spesiell stemning som bygger seg opp til hovedpremien i hvert spill, forteller Waagan Øksnes.

– Vi har tillatelse til å spille bingo i 15 søndager i løpet av sommeren.

– I fjor hadde vi over 3.700 spillere innom i løpet av sesongen, det vil si et snitt på ca 245 spillere pr. kveld. Vi har besøk fra store deler av Trøndelag.

Det har vist seg at bingoen har de siste årene blitt mer og mer populær. Noe av årsaken er nok en Jackpot som starter på 5.000 kroner første kveld, og øker med 5.000 kr for hver kveld.

– I 2016 gikk den ikke ut før siste kveld selv om det var nære på flere ganger underveis. Det var en lykkelig spiller som forlot oss med 30.000 kroner denne kvelden, forteller hun.

Dugnad

Langrennsavdelingen stiller med ca. 25 medhjelpere på dugnad hver søndag for å avvikle bingoen. Spillet starter kl. 18 og varer til ca. kl. 21.

Alle spillere får gratis kaffe og lefse.

Du kan følge bilbingoen sin facebookgruppe her.