Har du tips til Petter?

Petter Schjetne Bakken (14) fra Hommelvik går i 9. trinn ved Hommelvik Ungdomsskole. Fra og med i dag, har han og de andre elevene ved 9. trinn arbeidsuke.

Disse arbeidsdagene er et ledd i arbeidet med å gi elevene kunnskap om og innsikt i ulike yrker og utdanningsmuligheter. Samt få praktisk yrkesorientering og erfaring i de sosiale spilleregler som er viktig på en arbeidsplass. Dette kan også være med på å starte prosessen mot valg av utdanningsprogram i videregående skole og fremtidig yrke.

– Jeg har i 5 dager fremover, arbeidsuke og jeg skal jobb hos dere i Malviknytt. Jeg har lenge vært interessert i media, og i det å ta bilder. Jeg har planer om å gå medialinja på videregående, så dette blir en god erfaring å ha med seg. Jeg gleder meg spesielt til å prøve å lage en sak, og å se hvordan prosessen er fra man setter seg ned og finner ut hva men skal skrive om, til saken ligger ute på nett.

Petter ønsker nå tips, på hva han skal skrive om i de dagene han er her i Malviknytt.no. Så hvis du har et tips til han, om hva han bør lage en redaksjonell sak på, så ta kontakt med han. Enten på telefon 466 24 473 eller via Facebook.