Malvik-russ på kamp

På Lerkendal stadion var det klar for den årlige 16.mai kampen. Kampen i år var mellom, Rosenborg og Tromsø.

På Lerkendal var det 21.112 tilskuere, som alle var i fyr og flamme. Kjernen var på plass, og det var også russen.

Malvikruss

Blant de mange russene som hadde kommet til årets store 16.mai kampen, fant vi Sondre, Rikke, Marthe og June, som alle fire er Malvik-russ.

Fra v. Sondre Øie Aastorp, Rikke Hembre, Marthe Brobak og June Svorken.

Malviknytt måtte selvfølgelig ta en prat med Malvik-russen noen minutter før kampstart.

Vi starte med å spørre hva det beste med russetiden er.

– Samhold, var det første ordet alle fire kom på når de tenkte de snart var ferdige med russetiden.

– Jeg har aldri vært så mye ute med trinnet noen gang, som jeg har vært den måneden vi har feiret russetiden, sier Rikke

– I russetiden har det vært veldig mye festing, som det skal være. Men det har også vært veldig mange fine stunder der vi har vært i fjæra å grillet, forteller Sondre.

Alle fire fortalte de har sett fram til kampen mellom Rosenborg og Tromsø, og de heiet selvfølgelig på hjemmelaget Rosenborg. De håpet også på god stemning under årets hjemmekamp, den 16.mai.

 

Årets 16. mai kamp

Det ble god stemning under hele kampen, og i god tradisjon var 16. mai kampen en folkefest på Lerkendal.

Første omgang jobbet hjemmelaget bra, og Rosenborg var det første laget til å sette ballen i mål. Dessverre fikk Tromsø inn et mål mot slutten av første omgang, og lagene gikk til pause med resultatet 1-1.

Andre omgang var det vel ikke akkurat imponerende spill av Rosenborg, og Tromsø fikk vel litt for mange sjanser. Dette resulterte i at Tromsø fikk ballen i mål i siste spilleminutt, faktisk i ekstratiden som var lagt til. Resultatet i kampen Rosenborg – Tromsø endte derfor 1-2 til Tromsø.