17. mai på Vikhammeråsen

Tekst/Foto: Tonje Lunnan: Vikhammeråsen Grendskole og Barnehage og Planetringen Barnehage, gikk sitt tradisjonelle tog rundt Vikhammeråsen.

Det var et flott 17. mai tog hvor både barn og voksne smilte og koset seg uansett om være ikke var fullt så bra.  Vikhammer Grendaskole og Barnehage og Vikhamar og Saksvik skolekorps gikk først, så kom Planteringen Barnehage i det tradisjonelle 17.maitoget på Vikhammeråsen.

 

Gleder seg til 17 mai.

Jacob Espe Lund skulle spise fem hele is i dag på selve 17. mai. Det var ikke bare et tog Jacob skulle være med og gå i, han gledet seg til flere. Jacob syntes det var morsomt og gå i tog. Der ønsket han et bilde av både han og med familien. Smilet var på topp fra hele familien.

Martine Holthe skulle spise enda flere is og det var opp til ti stykker. Hun skulle også gå i flere tog, samtidig syntes Martine det var morsomt og gå i tog. Og Martine ville ikke ha med flere på bilde, der var hun bestemt at hun skulle være alene.

Tekst/Foto: Tonje Lunnan