Frøken Strøken åpnet på Malvik Senter

Mandag åpnet Frøken Strøken Negledesign på Malvik Senter.

Etter en kort prøveperiode i lokalene hos B-young har Torill Kristiansen åpnet «Frøken Strøken Negledesign» i egne lokaler på Malvik Senter.

– Jeg har hatt en kort «prøveuke» og merker at responsen er god og flere har bestilt seg timer, så jeg er optimistisk, forteller Torill Kristiansen, til Malviknytt når vi er på besøk.

Velstelt er velvære

Hun er utdannet ved Neglakademiet og skal til vinteren ta videreutdanning innen faget. Torill er fra Trondheim og bor nå på Stjørdal. Hun måtte finne seg noe annet å gjøre etter 23 år i hotell og restaurantbransjen og landet på negledesign.

– Hver behandling kan ta fra 1,5 til 2 timer og stadig flere bruker både tid og penger på eget velvære. Det er jo viktig å gjøre ting som gjør oss glade og litt manikyr, er en av de.

Finnes det tilbud for menn?

– Ja jeg har en «mannepakke» som er en enkel håndmassasje og manikyr som tar rundt en halvtime, forteller Frøken Strøken, Torill Kristiansen.

Hva med navnet? Frøken strøken?

– Navnet fikk jeg ropt etter meg en kveld jeg og noen venniner var ute på byen for en god del år siden. Da var det en som kalte meg det; Frøken Strøken. Det lo vi mye av da og etterpå og da jeg skulle finne på navn til bedriften ble det Frøken Strøken Negledesig.

– Så da fikk jeg endelig brukt det komplimentet til noe, ler hun.