Seier til Hommelvik og Malvik

Torsdagens runde i damenes 4.divisjon endte med seier for begge lagene fra kommunen.

Hommelvik senket Vestbyen

Hommelvik fikk besøk av Vestbyen på Øya Merslag Arena der gjestene fra nabobyen sesongdebuterte mot et Hommelviklag som har vært skadebefengt dene våren. Hommelvik 7 – Vestbyen 1.

Trond Hassel

– Nå er noen av damene tilbake for fullt og det vises på laget, forteller trener Trond Hassel. Blant annet stilte Trine Nordgård Stensaas fra start og endte opp med tre mål på scoringslista.

– Vi har vært plaget med en del skader i starten på sesongen men nå melder de sin tilbakekomst en etter en, så jeg tror det blir en spenende sommer og høst sier Trond Hassel.

– Selv om laget fra Vestbyen tapte med seks mål er nok dette et godt lag som vi kan regne med gode resultater fra utover sesongen, sier Trond Hassel.

Målscorere for Hommelvik: Trine Nordgård Stensaas 3, Amalie Wehn Hassel 2, Astrid Fossen haugen 1 og Runa Torsteinsdatter Bergby 1.

Homelvik ligger nå på femteplass på tabbelen med 4 poeng på fire kamper. Neste kamp er mote Sverre/Nessegutten 18.mai på Levanger.

Malvik slo Vuku

I samme avdeling hadde damelaget fra Malvik IL reist til Verdal for å møte Vuku.

Runar Asp

– Kampen ble spilt på en humpete gressbane mot et fysisk tøft lag med et entusiastisk hjemmepublikum, forteller trener Runar Asp til Malviknytt.no.

– Her var det bare å legge til side det fine og gode spiller vi øver på, brette opp ermene og ta fighten. Jentene sto opp på en forbilledlig måte og vant greit 5-0.

– Seieren kunne og burde vært større. Samtidig var vi litt heldig som slapp unna baklengs. Artig med seier – glade jenter og stolt støtteapparat. Vi fikk med oss tre poeng tilbake, noe som var det viktigste, tatt forholdene i betraktning.

Målscorere for Malvik var Linnea Myrbekk 3, Nora Skille 1 og Kristina Kvello 1.

Malvik ligger på tredjeplass på tabellen med seks poeng på tre kamper. Neste kamp for Malvik er mot Egge hjemme i Abrahallen mandag 15.mai.