Vårmarked med Trønderkaillan

Lørdag 13.mai er det klart for det tredje vårmarkedet på og rundt låven, der Milde Mathilde & Drillpikene holder hus i Saxe Viks vei på Saksvik.

Glade arrangører

– Markedsdagen har nå blitt en tradisjon og vi regner med det nok en gang vil myldre av liv på tunet. Det kommer spåkone som seg hør og bør, Trønderkaillan spiller til dans på tunet og du kan kjøpe deg sodd eller annen nydelig mat, med dertil egnet drikke, forteller de glade arrangørene av vårmarkedet, Nina Sarheim og Heidi Grande til Malviknytt.

Trønderkaillan

Trønderkaillan består av Karsten Skarphol og Tore Wullum. Trønderkaillan forteller historier og synger velkjente slagere fra 50- og 60-tallet. I følge Trønderkaillan sin Facebookside, står det gode gamle melodier hentet fra Ønskekonserten, Lirekassen med Lodin Aukland og lignende på repertoaret når Trønderkaillan setter i gang.

Alt fra spåkone til dukkeklær

I tidsrommet 12:00 til 17:00 kan det altså være lurt å ta turen innom Saxe Viks vei 1. Her kan du nyte både mat og drikke på terrassen. Det blir auksjon, moteshow, kast på boks, grilling av marshmallows, både torgkoner og torgmenn, gjøgler, spådame og det blir yoga ute for de som vil på markedsdagen.

– Jeg gleder meg til vårmarked på lørdag. Jeg tar med alt av pannebånd, bomullsluer, barneklær, dukkeklær og annet småtteri jeg har ferdig sydd, skriver Unn Grimstad fra Hundhammeren på Facebooksiden til arrangementet.

– I år er det mange utstillere, det har faktisk aldri vært så mange før. Interessen har vært kjempestor, så her blir det liv og røre. I tillegg har vi bestilt finvær med sol, forteller en blid Heidi Grande som ønsker alle hjertelig velkommen.