Malvik J13 hjalp Trondheims Ørn

Det var Malvik J13 som hadde fått oppgaven med å være balljenter under kampen mellom Trondheims Ørn mot Vålerenga på hjemmearenaen, Ørn Arena Lade.

13 jenter fra Malvik J13

Det var hele 13 av 21 spillerer på Malvik J13 som hadde stilt opp for å bistå Trondheims Ørn i kampen mot Vålerenga, og jentene syntes dette var en artig oppgave.

[metaslider id=23453]

Gøy, men skummelt

 

Mina Aleksandersen har spilt fotball siden 1. klasse og syntes det var gøy å være balljente på kampen, men det var litt skummelt.

– Det er veldig gøy, men jeg syntes det er litt skummelt hvis jeg gjør feil. I første omgang misforsto jeg litt, men jeg håper det gikk bra, forteller Mina til Malviknytt.

Trener og lagleder

Båder Lagleder, Rigmor Fillingsnes og trener Iren Hafjord var med jentene.

– Det er et godt oppmøte, til tross for at det blant annet er konfirmasjons-helg. Det er både artig og viktig at jentene får være med på slikt som dette, for det er mye læring i å se slike kamper, forteller trener Iren Hasfjord.

Det er faktisk ikke hvem som helst jentene har som trener. Iren Hasfjord er en av veteranspillerne på Trondheims Ørn. Hun spilte for Trondheims Ørn i serien i 1989, 1990 og 1991. Hun er blant annet omtalt i kampen som ble spilt den 4. mai 1989, mellom Steinkjer og Trondheims-Ørn. Det var denne kampen som startet Ørns cupeventyr med en storseier borte mot 3. divisjonslaget Steinkjer i 1. runde. Ørn vant hele 22-0, og dette var ny scoringsrekord i NM for kvinner. Iren Hasfjord var en av de som bidro som målscorer i denne kampen.

Kake og fotballprat

I pausen var det servering av kake og brus til jentene, og det var en godt fornøyd gjeng Malviknytt.no slo av en prat med.

Det var viktig for treneren, at jentene også fikk et utbytte av kampen rent fotballmessig, og hun snakket derfor igjennom ulike sider av kampen sammen med jentene i pausen.