VIP kveld med Børge

Torsdag kveld inviterte Malvik Senter til VIP kveld, og det ble rett og slett en suksess.

På forhånd var alle de i overkant av 6.500 medlemmene av kjøpesenterets VIP-klubb invitert, og i følge senterleder Tone Moum Drazkowski var tilbudene så gode tilbud at de ikke tok sjansen på å annonsere disse på forhånd.

Børge Rømma

I tillegg til lovnad om gode tilbud, var Børge Rømma et trekkplaster for kundene til Malvik senter. Børge Rømma benyttet anledningen til å promotere sin nye CD. CD’n inneholder 12 spor med låter skrevet rett fra levra og låtene er selvsagt på trøndersk. Låter som handler om alt i fra hjemplassen til BØRGE, «Fosens natur» til kjærligheten for gitaren Fender «En ny kjærlighet».

Børge Rømma omtaler seg selv som jeger og en naturens mann og han har dedikert en sang til stedet han trives best, nemlig «Fjellet». Han er 34 år og har drevet med musikk siden han var liten gutt. Alt begynte den dagen han så Elvis 68`Comeback Special på tv hjemme i Vanvikan. Siden den gang har det vært utallige spillejobber rundt om i Norges land, med mannen som lever av musikken.

–  Det var kjempetrivelig å spille for musikkglade Malvikinger på Malvik senter. Spesielt artig er det for oss når vi får mye skryt etter å ha spilt, forteller Børge til Malviknytt og legger til at han mente de nye låtene slo godt an til publikum.

På noen låter hadde Børge Rømma også med seg sin kone, Vibeke Grøtli Fossen-Rømma som benytter artistnavnet Becca.

[metaslider id=23236]

David tok turen

David Heese Stamsnes på 6 år, hadde tatt turen i ens ærend for å møte sitt store idol, Børge. Det var stor stas da Børge signerte sin nye CD og ikke minst da Børge stilte opp på bilde sammen med David.

– Jeg liker musikken til Børge godt, og er stor fan av han. Han er grunnen til at jeg har tatt turen hit til Malvik Senter i dag, forteller David og viser stolt frem sin signerte CD.

Eksperthjelp

På MX Sport hadde de hentet inn en ekspert på sko for anledningen. Det var mange kunder som benyttet anledningen til å få hjelp med å finne de helt perfekte skoene. Roar Skjervold har jobbet med sko siden 1995, og spesifikt med merket Mizuno siden 1997.

– Dessverre har folk for lite kunnskap om sko. Mange går derfor i sko som ikke er bra for foten, vi må ikke glemme at gode sko er rett og slett helse, forteller Roar Skjervold som legger til at han har en genuin interesse i sko og mener han har lært noe i løpet av alle disse årene, som han forhåpentligvis kan bistå kundene på MX Sport med.

En fornøyd senterleder

Senerleder Tone Moum Drazkowski var meget godt fornøyd med arrangementet, og ikke minst var hun meget glad for at såpass mange hadde tatt turen til senteret i finværet.

– Slikt som dette er artig for alle. Både kunder og ansatte ved senteret ser ut til å kose seg, og det er artig. Vi hadde kopiert opp men stor bunke med tilbudsark, men det gikk tomt og vi måtte kopiere opp flere. Spesielt glade er vi for at Børge tok seg tid til å komme på besøk her hos oss i Malvik, forteller senterleder Tone Moum Drazkowski til Malviknytt.no