VIP kveld på senteret

Torsdag kveld utvider Malvik Senter åpningstiden med to timer for medlemmene av kjøpesenterets VIP-klubb.

Dette gjør de noen få ganger i året og denne gangen lokker de med sang og musikk i fellesarealet i tillegg til gode tilbud i butikkene.

– Vi arrangerer noen slike kvelder i året som vi inviterer de i overkant av 6.500 medlemmene våre til å komme på. Denne gangen har vi så gode tilbud at vi ikke tar sjansen på å annonsere de på forhånd, derfor blir de utlevert i døra, forteler senterleder Tone Moum Drazkowski.

– Det er enkelt å bli medlem og det er gratis, forteller Tone som også kan lokke med artisten Børge Rømma m/band som spiller på Malvik Senter torsdag kveld.

Ny plate

Børge Rømma har et hjerte for Country-Rock, noe den forekommende plata representerer i høyeste grad. Den inneholder 12 spor med låter skrevet rett fra levra, og det er selvsagt på trøndersk. Låter som handler om alt i fra hjemplassen til BØRGE, «Fosens natur» til kjærligheten for gitaren Fender «En ny kjærlighet».

Børge omtaler seg selv som jeger og en naturens mann og han har dedikert en sang til stedet han trives best, nemlig «Fjellet». Han er 34 år og har drevet med musikk siden han var liten gutt.

Alt begynte den dagen han så Elvis 68`Comeback Special på tv hjemme i Vanvikan. Siden den gang har det vært utallige spillejobber rundt om i Norges land, med mannen som lever av musikken.

Børge slapp sin første soloplate «Bankers» i september i 2015. Med den fikk han utrolig god respons fra folk rundt omkring i det ganske land, og han fikk vist at han ikke «bare» er vokalist i et band. Nå kommer hans andre utgivelse som soloartist!
«Taktfaste Slag» viser at Børge har vokst som musiker, men ikke minst som låtskriver.

Les mer om Børge Rømma her. (ekstern lenke)

Skoekspert

Tom Bellsli (t.v.) og Steinar Røkke i MX Sport

 

Torsdag kan man også få utvidet hjelp og veiledning om sko ved MX Sport på Malvik Senter.

– Vi får besøk av en ekspert fra Mizuno sko som kommer til butikken og vil være behjelpelig med å finne rett sko til din fot, forteller skoansvarlig Steinar Røkke, ved MX Sport.