Junior NM

NM i troppsgymnastikk nasjonale klasser, ble i helgen arrangerte av Ringerike Turnforening. Malvik Turn og RG stilte med tilsammen 21 gymnaster, fordelt på 11 tropper.

Malvik Turn og RG reiste hjem etter deltagelse på Junior NM, med to sølvmedaljer i frittstående, junior kvinner og junior mix. I tillegg leverte guttelaget i tumbling, og fikk en flott 4.plass.

Alle gymnastene fra Malvik Turn og RG som deltok i NM (1 hadde reist hjem da bildet ble tatt)

– Etter en fantastisk kvalifiseringskonkurranse i mars hadde vi store forhåpninger til NM. Det var sterk konkurranse, og skal man bli Norgesmestere må alt klaffe. Det gikk ikke helt som vi hadde håpet, men sølv i NM er jo en veldig bra prestasjon uansett, av en klubb som ikke har tilgang på frittståendegulv, sier daglig leder i Malvik Turn og RG, Vibeke Trøa.

– Alle de resterende troppene ble topp 10, så selv om vi ikke nådde helt til topps denne gangen var det et godt gjennomført NM for våre juniorer. Vi har en veldig ung tropp, hvor hele 7 av gymnastene fortsatt er rekrutter, sier Vibeke Trøa til Malviknytt.

Bildene fra junior NM er tatt av Vibeke Trøa.

 Vårshow

Malvik Turn og RG gjennomfører sitt årlige vårshow tirsdag 9. mai klokka fra klokken 17:00 til 19:00 i Malvikhallen.

Der vil alle partier vise fram noe av det de har lært i løpet av siste semester.

Dette er siste aktivitet for de fleste gymnastene før sommeren, og her blir det delt ut priser til årets gymnaster og årets trenere.

– Vi håper på fulle tribuner og ønsker velkommen til alle som vil komme å se hva våre dyktige gymnaster og trenere kan.

Det blir kiosksalg, loddsalg og muligheter for å kjøpe og selge brukte og nye klær og redskaper.

Resultater:

Alle resultatene fra NM finner du her.