Glade RG-dager

I helgen var det 11 RG jenter, 3 trenere og noen foreldre som dro til Asker og deltok på årets største RG-konkurranse med over 850 deltagere.

Ingrid slo til og vant

Vinner i senior nasjonal klasse div. B Ingrid Levik

I senior nasjonal klasse div. B deltok Ingrid Levik og Vilde Jørstad Olsen. Ingrid slo til og vant hele konkurransen og Malviknytt.no gratulerer.

Vilde ble nummer 12, og i tillegg stilte Ingrid og Vilde også i duo/trio, og der fikk de en flott 5.plass.

I junior nasjonal klasse div. B deltok Frida Bathen, og hun fikk en sterk 20. plass av 42 deltagere.

Gledelig resultater

Det ble et gledelig resultat også for resten av RG troppen, med blant annet 2.plass i nasjonal klasse tropp.

– For første gang på lenge, har Malvik endelig fått laget et troppsprogram igjen. Da to av jentene i troppen ikke kunne bli med til Asker, stilte en av trenerne opp denne helgen – slik at de fikk deltatt i konkurransen. De kjørte så bra at de ble nummer 2 av 17 tropper i nasjonal klasse tropp. De ble også plukket ut til å kjøre sitt ballprogram på gallaen, hvor bare noen få av deltagerne fra helgens konkurranse får vise seg fram foran alle deltagerne. De yngste var med for første gang, mens noen av konkurransejentene har vært med i mange år, forteller Vibeke Trøa.

RG-troppen med trener Marte D. Gram (hun var dommer hele helgen) bak f.v. Andrea Trøa Østnor, Frida Bathen, Charlotte Olsen, Ingrid Levik, Vilde Jørstad Olsen.

Bildene fra Glade RG-dager er tatt av trener Maria R. Larsen.

Resultater fra Glade RG-dager finner du her