Nå får du kjøpt Cola på Rema – igjen

REMA 1000 og Coca-Cola har kommet til enighet om et samarbeid for 2017. I denne omgangen er det Sprite, Fanta og Monster som kommer tilbake i butikkhyllene hos REMA 1000 fra midten av april.

– Dette er vi glade for. Mange av kundene våre har spurt etter dette. Vi har solgt Cola og Cola Zero, men uten særlig fortjeneste og det har vært mye etterspørsel etter «multi-pack, sier Remakjøpmann Frode Haug, ved Rema 1000 på VIkhammer, til Malviknytt.no.

Cola, Sprite og Fanta

– For det første er dette gode nyheter for kundene våre som får et større utvalg varer å velge mellom. Vi er opptatt av å ha en åpen og god dialog med leverandørene våre, og vi ser frem til å fortsette et godt og langsiktig samarbeid med Coca-Cola, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør for REMA kategori og innkjøp i en pressemelding fra Rema 1000.

Siden utgangen av januar har REMA 1000 kun hatt Coca-Cola og Coca-Cola zero sugar i sortimentet fra Coca-Cola. Med den nye avtalen for 2017 kommer REMA 1000 nå også til å selge Sprite og Fanta med og uten sukker, en variant av Monster energidrikk samt et større utvalg av Coca-Cola og Coca-Cola zero sugar. Det betyr at REMA 1000 går fra å tilby fire til 17 ulike produktvarianter fra Coca-Cola.

– Vi har inngått en avtale med REMA 1000 som er et godt utgangspunkt for et videre samarbeid, men vi er ikke i mål. Dette er første steg på reisen mot et sterkt samarbeid i det norske markedet. Vi har samarbeidet tett med REMA 1000 siden de åpnet sin første butikk i Trondheim, og det er selvsagt ambisjonen vår å samarbeide godt også i årene fremover, sier Stein Rømmerud, adm. direktør i Coca-Cola European Partners Norge.

Den nye avtalen trer i kraft fra midten av april 2017.

Annonse Rema 1000