Sønn slått av sin egen far på Vikhammer

Politiet melder at en mann i 50 årene er pågrepet i sitt hjem på Vikhammer i Malvik. Det er i følge operasjonsentralen snakk om en far som for å ha utøvd vold mot sin egen sønn. Politiet opplyser at sønnen er i 20 årene. Det var i følge operasjonssentralen et tredje familiemedlem, som ringte politiet og varslet om at det ble utøvd vold i hjemmet.

Politiet fikk kontroll på stedet og har opprettet sak.

– 20 åringen er påført skader av uklart omfang, men det er blitt påført slag mot hode og fornærmede er kjørt fra Vikhammerområdet, med ambulanse til St. Olav. Det var et tredje familiemedlem, et søsken som ringte politiet. Far er nå innbragt til oss, og forklaring vil bli tatt av alle parter, sier operasjonsleder ved Politiet i Sør-Trøndelag, Ebbe Kimo til Malviknytt.no.