Vil ha liv og røre på kampene

Hommelvik IL stiller i denne sesongen med seniorlag på damesiden.

– Det blir et ungt lag med spillere fra 16 år og oppover, forteller lagleder Ola Fuglem.

– Vi har fått tilbake noen av våre eldre spillere som har vært i andre klubber de siste årene. De er med på å styrke laget og bidrar til at Hommelvik nå endelig kan stille med damelag igjen, forteller Fuglem som er usikker på når det sist var damelag i Hommelvik, men at det er veldig lenge siden.

– Laget prøver å spille teknisk og offensiv god fotball som er gøy å se på.

Hommelvik stiller i 4 divisjon avdeling 01. I denne avdelingen spiller også Malvik og laget fra Hommelvik gleder seg til nabokampene.

Hommelvik åpner borte mot Ranheim den 18.april og møter Malvik i hjemmekamp 25.mai. Borteoppgjøret er terminfestet til 14.september.

Bra prestasjoner

Lagleder Ola Fuglem forteller at laget har hatt en bra oppkjøring til sesongen så langt.

– Vi har deltatt i Selbu Sparebank cup der laget vant turneringen og vi har i løpet av vinteren spilt tre treningskamper.

– Borte mot Strindheim vant vi 3-6, hjemmekampen mot Ranheim ble en målrik kamp som endte 6-6. Mandag 6.mars møtte vi Orkla borte og vant 0-5 etter en meget velspilt kamp. Orkla kjempet i toppen av 3. divisjon i fjor, så dette var en bra prestasjonforteller Fuglem.

Laget er påmeldt i årets OBOS-cup og starter allerede med innledende runder søndag 19.mars hjemme mot Steinkjer og hjemme mot Kattem/Flatås den 26. mars.

– Vi har nå et par skader på to av våre eldre spillere, men håper at de snart er klare igjen, sier Ola Fuglem.

– Når vi nå kommer igang med kampene både i cup og serie så håper vi på liv og røre og mye publikum på våre hjemmekamperoppfordrer laglederen for Hommelvik IL.