Tolv nye firma

Februar bød på tolv nye firma i Malvik innenfor ulike bransjer som DJ, økologisk landbruk, helaing, data og produksjon av glasslamper.

 

MALVIK TURBUSS AS

Holder til i Markabygdvegen 923 på Vikhammer. Formålet er persontransport, utleie av arbeidskraft og godstransport på veg. Styrets leder er Joakim Holthe.

TECHNO ELECTRICAL GROUP AS

Med adresse Magnus Barfots veg 1, 7562 SAKSVIK har som formål prosjektering av elektriske anlegg, bygging, vedlikehold og kontroll av andres anlegg, innenfor høyspent og lavspent, automasjon, fiber,
mekanikk og termografering nivå 1. Firmaet er installatør i Finland, Sverige og Norge.

Daglig leder Thore Fossback

HEALINGHJERTE LAILA LEONHARDSEN

Laila Sofie Leonhardsen på Bjørnmyra har registrert enkeltpersonforetak for alternativ behandling, healing og veiledning.

SONJA ALSLI MALERIER

I Selbuvegen 36 i Hommelvik har Sonja Alsli etablert enkeltpersonforetak for å drive med salg av malerier og akvareller.

SOMMERVOLD HOLDING AS

Martin Sommervold i Markavegen i Hommelvik har etablert M. SOMMERVOLD HOLDING AS som selv, gjennom hel- eller deleide selskaper eller ved samarbeide med andre virksomheter skal forestå investeringsvirksomhet, eiendomsforvaltning og annen virksomhet beslektet med denne.

FRODE KAMSVÅG

Har i Saksviklia på Saksvik etablert enkeltpersonforetak, med formål produksjon og reparasjon av skilt og reklameprodukter. Disse skiltene omfatter lys-skilt og plateskilt for næringslivet. Arbeidet omfatter sveising og forming av metall og plast. Kjøp og salg av maskiner og utstyr knyttet til dette.

ELISABETH SAGFJÆRA VAAGLAND

Tilbyr behandling via Tankefeltterapi (TFT) gjennom enkeltpersonforetak i Naustanvegen på Vikhammer.

PSYKOLOGSPESIALIST TRUDE STOKKAN AS

Firmaet tilbyr psykologisk behandling av pasienter henvist fra legekontor og er registrert i Naustmarka på Vikhammer. Daglig leder er Trude Stokkan.

Formålet er psykologisk behandling og andre produkter og tjenester som naturlig hører til dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak.

MILDA MILJØDATA AS

Har forretningsadresse Smiskaret i Malvik hvor selskapet skal gi råd og utvikle programvare for bedrifters beregning og rapportering av utslipp av CO2, SO2 og andre komponenter som er regulert av norske myndigheter. Virksomhet/bransje er rådgivning og utvikling av programvare.

Kontaktperson Lars Nygaard.

SMÅBRUKET KVERNSJØLI

Er et enkeltpersonforetak med adresse i Ålivegen på Vikhammer. Der skal Espen Andresen drive landbruksdrift, økologisk, grønnsaksproduksjon og beite.

WIDE HORIZON KACPER JAKUB KASPEREK

Kacper Jakub Kasperek har etablert enkeltpersonforetak som skal drive med DJ og spille musikk. Virksomheten drives fra Trompetvegen på Vikhammer.

DUVELE AS

I Malvikvegen i Hommelvik har Duvelle AS blitt etablert med Mats Aleksander Nilsen som daglig leder. Bedriftens formål er design, produksjon og salg av glasslamper, samt det som naturlig står  i forbindelse med dette.

Kilde: Brønnøysundregistrene.