Allan fikser seniorer rabatt

Sist fredag åpnet Malvik-firmaet senioravtaler.no sin nettside.

Dette er en fordelsklubb på samme måte som studenter har hatt i en årrekke. Kort fortalt kan kunder fra og med det året de fyller 55 få fordeler hos en rekke firma og leverandører. På åpningsdagen var det over 700 ulike tilbydere i systemet som driftes og drives fra Malvik, med Allan Rødfjell som daglig leder.

– Jeg har jobbet med samme tilbud for studenter og så at dette tilbudet ikke fantes her i landet, men hadde blitt en stor suksess i Sverige. Siden jeg allerede hadde mange kontakter i bransjen så var det naturlig for meg å starte dette sammen med partnere fra firmaet Dealmaker AS.

Det forteller Allan Rødfjell fra Vuluvegen på Storsand, som er daglig leder i Senior Avtaler AS.

Hva er Senioravtaler? 

– Senioravtaler.no er ett gratis fordelsprogram for alle som fyller 55 i kalenderåret eller er eldre. De som er innenfor denne aldersgruppen kan registrere seg gratis på nettsiden vår og får tilgang på over 700 rabattavtaler fordelt på nett og på fysiske steder, forteller Allan Rødfjell.

Hva koster medlemskapet? 

– Man registrerer seg gratis på nettsiden senioravtaler.no, og det gir tilgang på alle nettavtalene. For å kunne benytte de fysiske stedene kreves det ett medlemskort. Dette er fordi man må identifisere seg som medlem for å få rabatten.  Det kan koste 99,- eller 299,- pr år. Prisen dekker produksjon av kortet, porto og vedlikehold av alle avtaler. Det er en pris vi håper er spart inn etter først gangs bruk, sier daglig leder Allan Rødfjell.

Leter etter lokaler

Inntil videre har Allan Rødfjell og senioravtaler.no kontorlokaler på Tunga og i Vuluvegen på Storsand. Målet er å finne egnede lokaler og det helst i Malvik.

– Det er veldig greit der jeg har kontor i dag, som er sammen med gamle kolleger og samarbeidspartnere, men målet er å bli tre – fire ansatte så vi ser oss om etter mer plass på sikt. Og da er Malvik så absolutt aktuelt, forteller Rødfjell.

Nå er hovedjobben å markedsføre nettsiden til aktuelle brukere og å gjøre kundefordelene mest mulig kjent over det ganske land.