Kristine er på jakt

Malviknytt har tidligere skrevet om Kristine Nøstmo, der vi slo av en prat om livet, fotballen og ikke minst katten Tyson.
I disse dager er Kristine på jakt etter nye personlige sponsorer. Personlige sponsorer er helt nødvendig for henne, for at hun skal kunne fortsette å satse på sin karrière som keeper. Kristine er keeper, både på Landslaget og i Trondheims-ørn. Hun har til nå,  spilt tre landslagskamper Norge Jenter J19, en for Norge Kvinner U23 og hele 115 kamper for Trondheims-ørn.

– Det er mye som skal betales i forhold til blant annet treningsleiren som skal være i La Manga nå i mars, treningsavgift og forsikring. Vi er en dugnadsklubb, så man må stå for mye av utstyret selv. Det går med noen fotballsko og keeperhanske i løpet av et år. Ved å få en, eller flere personlige sponsorer, vil jeg få mulighet til å satse litt ekstra på fotball, forklarer Kristine og legger til at det hadde vært en stor lettelse om Malviknytt.no kunne hjulpet henne med å finne sponsorer.

Ambisjoner
Ved å være personlig sponsor for Kristine, vil du hjelpe henne med å nå sine ambisjoner med å fortsette sin vei til toppen av Norsk damefotball. Det er ikke noe maks sum for å bli sponsor, men det er naturlig nok satt en minimumsum.

Til gjengjeld vil Kristine og Trondheims – Ørn gi følgende tilbake til sponsorer:
– Markedsføring seg med logo på spillerpresentasjon på Trondheims – Ørn sin hjemmebane.
– Sponsorer blir lest opp av speaker før hver hjemmekamp til aktuelle spillere.
– Logo på hjemmesiden og på Facebook-siden til Trondheims – Ørn og omtale på ulike sosiale medier.
– Markedsføring på blant annet spillerens treningsklær, reiseantrekk og bil.
– Spilleren kan benyttes i markedsføring.
– 10 årskort til hjemmekamper.
– Invitasjon til klubbens arrangement.

Aftenposten skrev i 2016 at «Ørn-keeper Kristine Nøstmo har ferdigheter som vil gjøre Ørn mer giftig» og «Se opp for denne keeperen» og nå har du eller din bedrift, mulighet til å bli sponsoren for denne trivelige og dyktige jenta.

I følge «Dagens profil» for Trondheims-Ørn har Kristine et fast ritual før kamp, hvor hun skyller drikkeflasken 4 ganger, lar flasken alltid ligge på venstre side og drikker alltid fire ganger rett før start. I tillegg må hun ha tyggis under kamp.

Hvis du, eller din bedrift ønsker å bli personlig sponsor for Kristine er det bare å ta kontakt med sponsoransvarlig i Trondheims – Ørn, Eva K. Helleland eller du kan kontakte Malviknytt.no og vi vil formidle kontakt.

– Det går også med en god del penger til kjøring, så en personlig sponsor hadde virkelig gjort det lettere for meg i hverdagen. Når man som 23 åring, fortsatt må spør mamma og pappa om penger hver måned, så er det litt ekstra kjipt, forteller en åpen og ærlig Kristine til Malviknytt.no