Karneval i kirken

Søndag er det klart for Karnevalgudstjeneste og fest i Hommelvik kirke. Spesielt invitert er alle 6 åringene i kommunen, og i invitasjonen som er sendt ut fra menighetene i Hommelvik og Malvik,  er det sagt at høstens skolestartere inviteres til en morsom dag med utkledning, leker og overraskelser.

Foto: Privat

– Ja, nå søndag blir det karnevalgudstjeneste, hvor alle som vil kan kle seg ut – voksne som barn.  Corus barnekor blir med oss på gudstjenesten, og alle 6- åringene har fått til sent en link til sangen «Jeg liker dine store ører» som skal synges sammen med koret. Sammen skal vi rett og slett lage en festgudstjeneste, sier trosopplærer i Malvik Menighet, Karoline Barbøl.

Gudstjeneste starter klokken 11:00, det skal være nattverd og det er hele tre dåpsbarn som skal døpes under gudstjenesten. Denne søndagen er kalt Såmannssøndagen, og det er 8. søndag før påske. Tekst for dagen, er lignelsen om såmannen (Luk 8,4–15). Det er Ingrid Bolstad Kunzendorf som er prest, Kristin Eidhamar Næsser organist og Oskar Johannes Malvik er kirketjener denne søndagen.

– Etter gudstjenesten inviteres alle til karnevalsfest, med pølser, saft og leker inne i bedehuset. Det har vært en påmelding, men det er bare å komme selv om du har glemt å melde deg på, sier Karoline i en kommentar til Malviknytt.no.