Frysningspunkt

Månedens utstiller på Hommelvik bibliotek er Mari Oseland. Utstillingen heter «Frysningspunkt»og handler om når trykksverte og papirfiber blir en del av kroppen. Utstillingen omtales som en ydmyk hyllest til skjønnlitteratur og bibliotek, og utstilt er trykk, risoprint, foto og tegninger.

I januar var utstillingen å se ved biblioteket på Vikhammer, og en av de ansatte ved biblioteket skrev på sosiale medier at utstillingen fikk masse herlig respons.

Ifølge Mari Oseland har utstillingen blitt til med hjelp fra mange gode bibliotekarer, som blant annet Anne Margrete Sjøflot, Astrid Bjørkøy og Goedele Teirlinck.

Mari Oseland er tegner og illustratør. Hun er født og oppvokst i Stavanger, men for tiden bosatt i Trondheim. Mari Oseland tar nå Bachelor i kunstfag ved Kunstakademiet, og har tidligere vært elev ved Strykejernet Kunstskole. I følge kunstneren selv, har hun illustrert for blant annet Gyldendal forlag, NWN productions, Føniks og Popshot Magasine, samt bidratt til en rekke utstillinger, både alene og i fellesskap med andre.

Bjørn Værnes Fiske, som er lærling i kontor og administrasjonsfag ved Malvik bibliotek anbefaler alle å ta turen innom.

– Ta en tur til biblioteket for en kunstopplevelse, oppfordrer Bjørn Værnes Fiske.