Rai-Rai i Sherwoodskogen

Det er klart for årets vårlige musikaleventyr på Trøndelag Teater som denne våren satser på Trønders musikk i forestillingen Rai-Rai i Sherwoodskogen. 

Selv om vi skriver februar og det etter normalen skulle vært både snø og mange minusgrader ute er et stort ensemble med skuespillere, dansere og musikere klar for å starte på vårmusikalen ved tetaeret. Denne gangen er det radarparet Olve Løseth og Mads Bones som står for manus og de har tatt utgangspunkt i historien om Robin Hood.

– Den historien har jo alt og vi syntes den var et spennende utgangspunkt å skrive musikal rundt, sier de to manusforfatterne.

Scenografien er spektakulær, kostymene er overdådige, bandet er i storform og rekken av skuespillere er klare til premiere 11.februar på Hovedscenen ved Trøndelag Tetaer.

Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen

av Mads Bones og Olve Løseth

Regi: Mads Bones
Scenografi: Olav Myrtvedt
Lysdesign: Eivind Myren
Kostymer: Christina Lovery
Musikalsk leder: Åsmund Flaten
Koreografi: Martha Standal

Medvirkende: Gunnar Eiriksson (Robin Hood), Klaus Sonstad (Lille-Jon), Mari Hauge Einbu (Lady Marion), Karl-Vidar Lende (Broder Tiks), Anne Krigsvoll (Ammen), Hans Petter Nilsen (Sheriffen av Nottingham), Olve Løseth (Prins Johan), Jon Lockert Rohde (Kokken Fond), Josefine Frida Pettersen (Samantha), Frode Rasmussen (Kong Rickard Løvehjerte), Ingrid Bergstrøm (Lady Galla), Ole Christian Gullvåg (Bøddelen), Jan Frostad (Butleren), Malin Skjolde (Alexis), Amalie Eggen, Mari Haugen Smistad, Knut Erik Engemoen, Per-Theodor Paulsen og Jonas Fuglevik Urstad.

Orkester: Åsmund Flaten, Morten Skaget, Stian Lundberg, Skjalg Raaen, Kåre Kolve og Øyvind F. Smidt.

Premiere lørdag 11.februar klokken 18.00 på Hovedscenen, Trøndelag Teater.