Vil ha flere i politiet

Førstkommende mandag inviterer Politiet til åpen dag ved Stjørdal lensmannskontor for de som er nysgjerrige på politiyrket.

Der vil Lensmann Marit Helene Stigen, Politioverbetjent Arne Henrik Ulvin, gi informasjon om politiyrket.

Politibetjent og hundefører Kurt Kristoffersen med hunder Oscar deltar og i tillegg vil politihøgskolestudent Ilham Alkochari informere om hvordan det er å være student ved politihøgskolen. Hun har for tiden praksisåret sitt hos politiet i Værnesregionen, som en av åtte studenter totalt ved regionen.

Hundefører Kurt Kristoffersen vil forteller om hvordan det er å være hundefører og hvordan hunden Oscar blir benyttet i tjenesten.

– Vi ønsker oss flere motiverte søkere fra Malvik og fra vår region som søkere på politihøgskolen, og håper at mange ungdommer som ser for seg denne karrierevegen kommer til Stjørdal neste mandag, sier Lensmann Marit Helene Stigen til Malviknytt.

Klar for åpen dag. Merete Loktu Skjelstad (t.v.) Ilham Alkochari og politibetjent Kurt Kristoffersen med politihunden Oscar. (Foto: politiet)