Fotklinikk på MalvikSenter

I disse dager åpner Grete Bogen fotklinikk i deler av lokalene sine på Malvik Senter.

Bogen er utdannet fotterapeut og har drevet klesbutikken B-young på Malvik Senter i nesten seks år. Hun har lenge gått med planer om å starte egen fotklinikk.

– Det nye lokalet ga meg muligheten til å starte fotklinikk hvor jeg nå har fått på plass innventaret og er klar til å ta imot kunder, forteller Grete Bogen.

– I tillegg får jeg brukt utdanningen min og jeg gleder meg til å komme igang. I første omgang skal jeg ha åpent tre dager i uka, tirsdag kveld og på onsdager og fredager.

Flere ansatte

For å få hverdagen til å gå opp med både fotterapi og klesbutikk har hun ansatt flere i butikken.

– Responsen har vært kjempefin. Det er jo nå nettopp at jeg har annonsert oppstart og jeg «hiver» meg fort rundt med ting når jeg først har bestemt meg, forteller Grete.

Butikken flyttet inn i loaklene der det blomsterbutikken var i midten av januar og mottakelsen har vært god.

– Både kundene og vi som jobber her trives godt i de nye lokalene hvor det har blitt mer intimt med eget lokale for «salgsvarer» i andre etasje.

På god-fot med alle

Grete Bogen mener alle har godt av en tur til fotterapeut innimellom.

– Hit kan man komme med eller uten plager. Det kan være alt fra liktorn, sår, sprekker, hard hud og inngrodde negler. Personer med diabetes er særlig utsatt for nedsatt følelser i føttene og bør sjekke føttene jevnlig.

– Og skulle kundene komme litt tidlig til avtalt time, kan de enten se på mange flotte klær i butikken eller få en kopp kaffe på bakrommet mens de venter, sier Grete Bogen.

Med denne etableringen vil det i følge gulesider.no være tre fotklinikker i kommunen.