Dusør til den som finner Leidy

Yorkshire terrieren Leidy, som siden nyttårsaften har vært savnet fra Sjølyst, er ennå ikke kommet til rette.

Nå utlover hundeeierne Peter og Joanna Vik dusør til de som har tips som fører til at de finner igjen Leidy.

– Jeg leter fortsatt daglig og hvert ledige minutt jeg har. Barna er fortvilet og kjempe lei seg. Det er mange som har engasjert seg i Leidy saken og det er daglig folk ute og leter, forteller Joanna Vik til Malviknytt.

– Det er brukt sporhund, det er brukt viltkamera. Vi har en felle klar om vi bare finner området hvor nydelige Leidy oppholder seg.

Egen gruppe på Facebook

Hundeeierne har hørt rykter  om at noen har tatt inn Leidy, men det er ikke bekreftet. Om det er tilfellet, er det ikke første gangen folk tar inn en hund som er på rømmen og ikke varsler at de har funnet hunden og at de har tatt den inn i varmen.

– Letingen etter Leidy er fulgt opp av fantastiske medlemmer i ulike Facebookgrupper, vi har også opprettet en egen gruppe for Leidy som heter «Finn Leidy! ❤«.

– Her er alle de fantastiske menneskene som er med i de forkjellige gruppene samlet og her legges all informasjon ut om leting og hvor det ønskes at det skal settes opp plakater osv. Det er et fantastisk landsdekkende engasjement rundt lille Leidy. Til og med medlemmer som sitter klare til å ta ut ferie for å sette seg på flyet for å hjelpe til å lete, forteller Joanna Vik.

Har du sett Leidy ta kontakt med Peter Vik på tlf 998 75 788

Link til «Finn Leidy» her.