Ny storkontrakt

Cateringfirmaet TT-mat på Strømheim i Hommelvik hviler ikke på sine laurbær.

Ikke før har høstens populære kongelunsj og tonnevis av julebordsmat blitt historie, så er Kåre Haagenstad & co i full gang med nye prosjekter og matleveranser.

Det er en travel start på det nye året for de ni ansatte i TT-mat med leveringer til mange lokale arrangementer og selskaper og flere faste avtaler i nærområdet. Den siste avtalen i boka er all matlevering i Frimurerlogen i Trondheim.

– Der presenterer vi en variert meny fire kvelder i uka, kan Kåre Haagenstad fortelle. I tillegg kan vi tilby catering og selskapsmat til de som leier selskapslokaler i det erverdige lokalet i midtbyen.

Hva serverer dere til frimurerne?

– Det er alt fra hverdagsmat til tradisjonell festmat det. Vi har laget en meny som gjelder for hele semesteret og vi har fått positive tilbakemeldinger på variasjonene i menyen vår, forteller Kåre Haagenstad.

– Med den siste store kontrakten i havn leverer vi nå mat på flere faste steder i Trondheim og Malvik. Blandt annet har vi kantina hos Aker (tidlgere Det Norske, journ.anm) Odd Fellow losjen og hos Milde Mathilde & drillpikene på Saksvik for å nevne noen, sier Kåre Haagenstad.

– Det har aldri vært så mye å gjøre på denne tiden av året før, så vi vurderer nå om vi må øke staben, noe vi skal se på etter hvert sier den travle kokken på Strømheim.

Travelt for gründerne av TT-mat. (f.v.) Kåre Haagenstad, Nina Wold og Tanja Nydal.