Cateringfirmaet TT-mat på Strømheim i Hommelvik hviler ikke på sine laurbær.
Ikke før har høstens populære kongelunsj og tonnevis av julebordsmat blitt historie, så er Kåre Haagenstad & co i full gang med nye prosjekter og matleveranser.
Det er en travel start på det nye året for de ni ansatte i TT-mat med leveringer til mange lokale arrangementer og selskaper og flere faste avtaler i nærområdet. Den siste avtalen i boka er all matlevering i Frimurerlogen i Trondheim.
– Der presenterer vi en variert meny fire kvelder i uka, kan Kåre Haagenstad fortelle. I tillegg kan vi tilby catering og selskapsmat til de som leier selskapslokaler i det erverdige lokalet i midtbyen.
Hva serverer dere til frimurerne?
– Det er alt fra hverdagsmat til tradisjonell festmat det. Vi har laget en meny som gjelder for hele semesteret og vi har fått positive tilbakemeldinger på variasjonene i menyen vår, forteller Kåre Haagenstad.
– Med den siste store kontrakten i havn leverer vi nå mat på flere faste steder i Trondheim og Malvik. Blandt annet har vi kantina hos Aker (tidlgere Det Norske, journ.anm) Odd Fellow losjen og hos Milde Mathilde & drillpikene på Saksvik for å nevne noen, sier Kåre Haagenstad.
– Det har aldri vært så mye å gjøre på denne tiden av året før, så vi vurderer nå om vi må øke staben, noe vi skal se på etter hvert sier den travle kokken på Strømheim.
