Spennende uke med promotering

Malviknytt har tidligere skrevet om at det i denne uken er promouke for UKM 2017 i Malvik.

– Arrangementene har gått veldig bra, vi har blitt veldig godt mottatt på begge ungdomsskolene, og elever fra hver skole har fortalt om tidligere deltakelser på UKM og fremført låter de har deltatt med, eller skal delta med. Målet med arrangementene har vært å bli enda mer synlige, og rekruttere enda flere deltakere og arrangører. Det har kommet flere påmeldinger, men vi har plass til mange flere, og de kan delta med alt i fra strikking, tegning, foto, film, musikk, dans, scene, fotballtriks, skriving og alt man kan komme på. Vi trenger også deltakere til arrangører, både nettredaksjon, vertskap, teknisk og alt rundt arrangementet, forteller Trude Bekkavik, som er Kommunekontakt for UKM Malvik.

Onsdag var det minikonsert med elever på Hommelvik Ungdomsskole, og torsdag var det på Vikhammer Ungdomsskole. Mia Elise Skøtt Høiby og Ingrid Helene Lunde Nilsen fremfører «Say something» som de i fjor gikk videre til fylkemønstringen med.
Norunn Tiller, Maria Kristine Vinje, Kristin Nybrodahl, Julianne Murbrekk, Marius Roli Graneggen og Inger Astrid Viken bidro også i promoteringen av UKM 2017.
Det har også vært konsert på Malvik videregående skole, og der var det Ane Bele Reinfjell, Ana Synnøve Bjørkum og Amanda Rekkebo Brovoll opptrådte for elevene.
F.v. Ane Bele Reinfjell, Ana Synnøve Bjørkum og Amanda Rekkebo Brovoll .

– Det har vært ei spennende uke med promotering, og vi gleder oss til finale på lørdag på Malviksenteret klokka 13.00. Vi håper dette er noe vi kan ha årlig, for vi har jo en kommune som er stappfull med helt suverene og flinke barn og ungdommer, forteller Trude Bekkavik avslutningsvis.