Travelt i banken

Etter at Selbu Sparebank etablerte seg i Malvik med avdelingskontor i Hommelvik i august 2015 har kundene strømmet til og aktiviteten økte betraktelig.

– 2016 ser ut for at det ble et godt år for banken og særlig for kontoret her i Hommelvik, sier assisterende banksjef Ole Anders Hindberg.

Travelt i Hommelvik

I utgangspunktet skulle det være tre ansatte som betjente kontoret i Malvik, men pågangen har vært stor.

– Vi har leid inn folk fra de andre avdelingene i banken både fra avdelinegene i Trondheim og Stjørdal. Det har gått greit, men vi skulle i perioder hatt flere folk.

– Det er tydelig at det har vært behov for en bank til her i bygda, sier Ole Anders Hindberg.

– Vi hadde et utlån på ca 170-180 milloner på privatmarkedet og de aller fleste kundene vi betjener her kommer fra Malvik. I tillegg har vi gode og solide kunder i bedriftsmarkedet.

– Bankens eiendomsmegler, Aktiv-eiendom ved Andre Nilsen, har også faste kontortider i lokalene som ligger i Øyavegen i Hommelvik, forteller Hindberg.

Ny avdelingsleder

Fra og med årsskiftet har Line Moen Krostad blitt ny avdelingsleder for Selbu Sparebank sin avdeling i Malvik. Hun er fra før avdelingsleder på Stjørdal.

– Avdelingskontoret på Stjørdal feierer 10 år i disse dager og nå skal jeg lede Malvik i tillegg. Det blir spennende, sier Line Moen Korstad.

Hun hadde 20 års erfaring fra Politiet da hun begynte i banken for to og et halvt år siden.

– Det er jo litt det samme det går ut på. Å snakke med folk og å få de til å føle seg ivaretatt og å hjelpe dem med de ulike behov i de ulike fasene i livet. Selv om vi er inne i den digitale tidsalderen har vi tro på å snakke med kunden. Alt kan ikke løses via internett.

– Henvendelsene fra kundene tyder på at de vil ha en kontaktperson og et ansikt å forholde seg til i banken. Det ønsker vi å gi dem, sier den nye avdelingslederen for Selbu Sparebank sitt kontor i Malvik, Line Moen Korstad.

Avdelingen i Hommelvik har nå tre faste ansatte, i tillegg til eiendomsmegler og den nye avdelingslederen.

De ansatte ved avdelinen i Hommelvik. (Bak f.v) Terje Ophaug, Line Moen Korstad. (Foran f.v.) Anita Kjøsnes og VEronica Flack