Det er promouke i Malvik

Denne uken er det promouke for UKM 2017 i Malvik.

Som en del av arrangementet ble det igår arrangert konsert på ungdomshuset i Hommelvik, med bandet Deadline.

Deadline, omtaler seg selv som et Rocke-band fra Hommelvika, og vokalist i bandet, er Estela Andreetta. På trommer er Einar Murbrekk, på gitar er Emil W. Pedersen og Daniel Stav og på bass er Marie Kleppen. Bandet ble stiftet i oktober 2015 og spiller musikk innen sjangerne rock, metal og grunge.

Foto: Privat

Malviknytt.no har tidligere hatt et portrett av vokalisten, Estela Andreetta som også er fylkesmønstringsansvarlig i ungdommens ressursgruppe for Ungdommens Kulturmønstring og som er med å arrangerer Ungdommens Kulturmønstring i Malvik.
– Vi kommer til å ha arrangement flere dager, igår hadde vi konsert på Hommelvik Ungdomshus, med bandet Deadline. Onsdag blir det minikonsert med elever på Hommelvik Ungdomsskole på dagtid og på dagtid torsdag blir det også på Vikhammer Ungdomsskole. Lørdag avslutter vi uka på Malviksenteret klokka 13.00, forteller Trude Bekkavik, som er Kommunekontakt for UKM Malvik.