Kulturgiganten har fotoutstilling

I januar stiller Tor Haldberg ut deler av sine fotografier på Hommelvik bibliotek.

På veggene inne på biblioteket er det 11 bilder som er hengt opp, og i tillegg er det en digital fotoramme som viser en serie på omlag 120 bilder.

– Forventer du vakre blomster- og solnedgangsbilder må jeg nok skuffe deg. Min fotofilosofi dreier seg nesten utelukkende om mennesker eller spor etter mennesker. Rene naturbilder vil du ikke finne mange av. Velkommen skal du være, skriver Tor Haldberg på sin Facebookside.

Malviknytt.no har tidligere skrevet om kulturgiganten Tor Haldberg da han ble hyllet med konsert i Bruket kulturhus i forbindelse med sin 80 årsdag tidligere i år og Jubileumsforestillingen “Tor i ord og toner”, som inneholdt utdrag fra en lang og produktiv karriere som musiker, komponist og arrangør for å nevne noe.