Gutta tilbyr backstagepass

Gutta i Letnes Holding inviterer nå til konsert på Cafe Rampa, fredag 10. februar. Denne gangen kan du få en gylden mulighet til å kjøpe deg et «backstagepass» for konserten.

arrangementets side på Facebook, skriver Letnes Holding at siden guttene i bandet virker å være i veldig god humør for tiden, har de gått med på det som omtales som «meet-and-greet». Det vil si at det selges backstagepass til konserten, og det annonseres med at man da får muligheten til å snakke, kose og klemme ett valgfritt bandmedlem. Det antydes også om at de som har kjøpt seg en slik opplevelse, kan bli omtalt i en låt bandet skal fremføre.

Gutta skriver selv at det som oftest er han som spiller trekkspill som historisk sett er den mest populær, så det er visstnok lurt å melde sin interesse snarest.

Malviknytt så det derfor som nødvendig å be nettopp trekkspilleren, Hroar Wold Nordhaug om en kommentar på det med backstagepass og om å ha konsert i egen kommune.

– Dette gleder vi oss til. Å spørre hvorfor trekkspilleren er mest populær, er ett tøysete og unødvendig spørsmål synes jeg. Det eneste jeg kan si, er at jeg tror hverken Terje Tysland, Roland Cedermark eller Asmund Bjørken hadde blitt like populære om de spilte på kam. Backstagepass har vi fordi bassisten i bandet, Geir er single og vi tar derfor ansvar som band. Om vi kunne spleise han med ei malvikjente og samtidig tjene penger på det, så er jo det en vinn, vinn, vinn situasjon for oss. Dessuten er jo fansen viktige for oss, og vi tar godt vare på dem. De av fansen vi er gift med får jo alltid bli med oss hjem etterpå, så det er jo artig å gjøre litt stas på de andre fansen også. At vi får komme til Hommelvik er noe vi gleder oss fryktelig mye til. Rampa er ett viktig treffpunkt i kommunen og vi setter stor pris på at de satser på kortreist underholdning. Vi kommer til å nevne dem i takketalen når vi får spellemannspris, Malviknytt også… eller kanskje ikke, men at Malviknytt får det første intervjuet rett etterpå kan jeg love. Hvorfor vi er i godt humør? Jo det er vi nesten alltid, vi spiller jo i ett fantastisk band, men vi er ekstra glade for at vi fikk julegave av vokalist og låtskriver Vidar.  Vi fikk faktisk en hel en meter skjøteledning på deling, skriver trekkspilleren Hroar Wold Nordhaug i en kommentar.

På bakgrunn av denne uttalelsen mener Malviknytt, at også bassisten må få anledning til å kommentere dette med backstagepass.

– Backstagepass er et næringssosialt tiltak som i tillegg til å finansiere vaffeljern til bandets øvingslokale, også kan gi kommunen en etterlengtet befolkningsøkning av store kulturelle dimensjoner . Når det er sagt, så er bassisten en enkel mann som ikke krever stort annet enn et tak over hodet og gjerne en garasje. Men et fremtidig kvinnebekjentskap må like Letnes Holding sine låter og gjerne servere kaffe og vafler når Direktøren kommer på besøk, skriver bassist Geir Johansen i en kommentar til Malviknytt.no og legger til i en parentes, at dette var det Direktøren ønsket han skulle si.

En annen av bandets medlemmer er, Roger Viken. Han er nok litt mer skeptisk til dette med backstagepass og bekrefter at utspringet til ideen nok er kommet av at bassisten er singel.

– For egen del vil nok kartlegging av (nød)utgang i forkant av konserten være av betydelig interesse, forteller Roger.

Men til konserten på Cafe Rampa er Roger Viken overhode ikke skeptisk til, og mener dette vil være en flott muligheten til å framføre egen musikk.

– Slike konserter er en flott muligheten til å framføre egen musikk som i det siste har blitt «oppdaget» i større grad på Spotify er i seg selv en opptur. I tillegg jobbes det for tiden hardt med utvikling og produksjon av nytt materiale som vil komme utover året. Utgivelse er ikke fastsatt enda men utprøving på publikum vil komme etterhvert.

Malviknytt.no tok også kontakt med selveste Vidar Letnes, og spurte han om hvordan det skulle bli å ha konsert i egen kommune, om det er noen spesiell grunn til det gode humøret.

– Vi er alltid i godt humør vi vet du, spesielt når vi endelig får anledning til å spille i hjemkommunen til bandet. En av grunnene til at vi er i godt humør, er vel at vi har nettopp har startet arbeidet med å få spilt inn nye låter. Hele fem låter ligger klare, og vi håper å få ut disse før sommeren. Alle i bandet får komme med sine innspill til selve produksjonen. Dette er ting jeg hittil har gjort litt vel alene, men nå gjør vi dette som et band og vi både kjenner og ser, hvor mye mer moro det er å gjøre dette sammen.  Det er fine folk i bandet, og vi er en herlig gjeng som knytter tettere bånd, fra øving til øving.

Så her skulle det ligge til rette for en hyggelig kveld på Cafe Rampa, både med god musikk og med stor sannsynlighet for en god latter.

I tillegg til disse gutta, er også gitarist Erik Hammerø med i Letnes Holding.