Konsert i stua

Mange benytter fridagene i romjula til å dra på konserter og fester i samfunnshus og saler.

Hos Steinar Iversen i Smiskaret, kom musikerne hjem til han i hans egen stue for å holde konsert fjerde juledag.

Det var 56-åringen som ble trukket ut som vinner av intimkonserten med Soulsister  her i Malviknytt. Trekningen var på lillejulaften og onsdag kveld var det klart for soulmusikk hjemme i stua til den blide vaktmesteren.

– Nå gleder jeg meg enormt til dette og har lagd gløgg og kokt kaffe. De inviterte har begynt å komme og alt er bare topp, sa en litt «smånervøs» huseier rett før minikonserten skulle starte.

Steinar hadde tatt vare på bildet av Chris Candy

Steinar husker Kristin Sjøberg og Bente Smaavik Borge fra den gang de utgjorde duoen «Blonde on blonde».

– Jeg husker en gang da vi dro ti Gåsbakken for å høre på dere, fortalte Steinar til Bente Smaavik Borge før soulperlene fylte stua i Smiskaret til stor begeistring for gjestene.

Gruppa Soulsister er egentlig åtte medlemmer, men nå i jula passet det ikke for alle å være med på denne minikonserten. I tillegg hadde en av soul-sangerne blitt forhindret, men de tre damene Trude Bekkavik, Kristin Sjøberg og Bente Smaavik Borge fiksa konsert og det til stående applaus fra publikum.

– Dette ble helt topp, jeg har storkosa meg i hele kveld med topp musikk, gode venner og trivelig lag, sa Steinar Iveresen når konserten var over.

I siste låt kastet «souloldefar» Håkon Renagner seg med på scenen og det ble «Vårres jul».

– Hjemmekonsert her i Smiskaret i Romjula tror jeg nesten må bli en ny juletradisjon.

Se bilder fra konserten her: