Overfall i Hommelvik

En kvinne i 30 årene ble natt til onsdag overfalt i Hommelvik sentrum. – Kvinnen hadde vært på Cafe Rampa i Hommelvik på fest og ble overfalt da hun var på tur hjem ca klokken 02.00 i natt, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Politiet i Sør-Trøndelag til Malviknytt.no.

– Det er uklart hva som er bakgrunnen for overfallet som sannsynligveis ble gjort av en mannsperson i 20 årene. Politiet har ikke noe godt signalement på vedkommende som skal ha løpt fra åstedet, nederst i Gammelløfta.

Den fornærmede kvinnen i 30 årene skal ha blitt lagt i bakken av gjerningsmannen uten at hun har blitt alvorlig skadd.

– Hun fikk avverget situasjonen med skrik og rop slik at gjerningsmannen stakk fra stedet. Politiet har avhørt flere personer og søkt i området med flere patruljer uten resultat forteller Ebbe Kimo ved politivakta.