Avlyser fyrverkeriet

Familiefyrverkeriet på Midtsand avlyses på grunn av den dårlige værmeldingen.

Alle som har bidratt vil få sine penger tilbake til sin Vipps og/eller bank konto. Dette informerer initiativtaker Roy Tronstad om i dag.

Været som er meldt er ganske ille med 10-16 m/s vind, noe som er over det vi har tatt høyde for i vår risikoanalyse, forteller Tronstad.

– Slikt vær er lite egnet for kraftig fyrverkeri. Avgjørelsen tar vi såpass tidlig, da det er veldig mye jobb og logistikk som ligger bak og værrapportene er såpass sikre nå, at dette er en riktig avgjørelse å ta.

– Vi har lagt ned utrolig mange timer for å få til dette, og responsen fra folk vært fantastisk, så det er ingen enkel avgjørelse å ta.

– Hensynet til sikkerhet er dessverre viktigst, og vi kan dessverre ikke vente og ta avgjørelsen på lørdag. Dette gir oss også noen dager til å få varslet alle om at dette blir avlyst.

– Været er det dessverre ingen som bestemmer over, sier Roy Tronstad.

Prøver neste år 
– Det er skikkelig kjedelig dette. For vår del taper vi kun arbeidsinnsats og medgått tid. Det er viktig at alle vil få tilbake det de har bidratt med.
– Jeg tror nok at vi vil prøve på nytt neste år ja. Særlig når vi ser hvor hvor stor responsen har vært. Været kan vi ikke gjøre noe med desverre, og opplevelsen av dette fyrverkeriet i kraftig vind og regn blir ikke særlig bra, avslutter Roy Tronstad.

Les her: Fyrverkeriet avlyst